NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how
ανάγνωση

Στρατηγική για «speed junkies»: Στήστε επιχειρήσεις ταχύτατα και αποτελεσματικά

Στρατηγική για «speed junkies»: Στήστε επιχειρήσεις ταχύτατα και αποτελεσματικά

Ζούμε στην εποχή του ρίσκου, της αβεβαιότητας και της πολυπλοκότητας. Από τις επιχειρήσεις και άρα από τους ανθρώπους ζητείται να καινοτομούν, να υλοποιούν, δηλαδή, ιδέες που να καθοδηγούνται από την αληθινή αξία και όχι την αξία όπως την εννοεί το νεοφιλελεύθερο μοντέλο. Να συμβάλλουν στην οικονομικο-κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη ενώ παράλληλα προστατεύουν το περιβάλλον, δηλαδή να είναι αειφορικές, να προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα/υπηρεσίες και, φυσικά, να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά την προηγμένη τεχνολογία σε όλες τις λειτουργίες και της δράσεις τους.

Όμως, ζούμε και στην εποχή της ταχύτητας και έτσι οι επιχειρήσεις και άρα οι άνθρωποι πρέπει να γίνουν αποτελεσματικά speed junkies. Να πραγματοποιούν όλα τα προαναφερόμενα γρήγορα αλλά χωρίς λάθη.

Σε μια τέτοια εποχή δεν υπάρχει χρόνος και χώρος για ανάπτυξη πολυσέλιδων επιχειρησιακών στρατηγικών. Οι agile επιχειρήσεις και άρα οι agile άνθρωποι, που θέλουν και μπορούν να προσαρμόζονται εύκολα και γρήγορα στις αλλαγές, χρησιμοποιούν agile μεθόδους και εργαλεία ώστε να προχωρούν προς την υλοποίηση των ιδεών τους με ταχείς ρυθμούς, με βάση μία ξεκάθαρη στρατηγική, αλλά και να αναβαθμίζουν και να επικαιροποιούν την κατεύθυνσή τους και τα σχέδια τους με μια αμεσότητα που τους επιτρέπει τελικά να είναι βιώσιμοι.

Η Επιχειρησιακή Στρατηγική για Speed Junkies αποτελεί ένα εργαλείο που σας βοηθά να στήσετε και να διαχειρίζεστε projectized επιχειρήσεις ταχύτατα, χωρίς να υπεραναλύετε και τελικά να παραλύετε, χωρίς να χάνετε την κατεύθυνση και το στόχο σας, χωρίς να χάνετε χρόνο για να εξηγείτε στους συνεργάτες σας τι πρέπει να γίνει. Είναι ένα εργαλείο που προάγει τη συνεργασία, τη δημιουργικότητα, τη θετικότητα, την ικανότητα της προσαρμογής και την άμεση δράση.

zervaki-business-strategy-for-speed-junkies.jpg?mtime=20190511003529#asset:124690

Δείτε ένα παράδειγμα εφαρμογής της Επιχειρησιακής Στρατηγικής για Speed Junkies της start-up επιχείρησης “Mellon”, που έχει προκύψει από τη σύμπραξη δύο εταιρειών, της Margaritidis-AudioVisual και της KissmyButton-Web & Mobile Solutions, η οποία αναπτύσσει προηγμένες και user friendly web εφαρμογές με τη μορφή SaaS προϊόντων για το congress & event industry.

zervaki-epixeirisiaki-stratigiki-mellon.jpg?mtime=20190511003604#asset:124691

Ποια είναι η επιχειρησιακή σας στρατηγική;

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr