NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

TÜV Hellas (TÜV Nord): Αύξηση εσόδων και επέκταση των υπηρεσιών του φορέα σε όλο τον κόσμο

TÜV Hellas (TÜV Nord): Αύξηση εσόδων και επέκταση των υπηρεσιών του φορέα σε όλο τον κόσμο

Το 2018 ολοκληρώθηκε με αύξηση εσόδων για τον Φορέα Επιθεώρησης- Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) όπου μαζί με τις θυγατρικές, σε Κύπρο και Αίγυπτο, ξεπέρασε τα 15.300.000€. Τα τελευταία 10 χρόνια ο Φορέας έχει, στρατηγικά, στραφεί στο εξωτερικό, μεταφέροντας την τεχνογνωσία του σε διεθνή projects και υποστηρίζοντας την ανάπτυξη των θυγατρικών του ομίλου TÜV NORD σε 70 χώρες, σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια του έτους η TÜV HELLAS (TÜV NORD) συμμετείχε σε σπουδαία τεχνικά έργα στην Ελλάδα όπως είναι η πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου στον Κόλπο του Πρίνου για την ανάπτυξη του κοιτάσματος Epsilon, η παροχή υπηρεσιών ελέγχου ποιότητας για την κατασκευή του έργου του Φαληρικού Όρμου αλλά και η επιθεώρηση της κατασκευής και γενικότερα της τεχνικής υποστήριξης σε θέματα διαχείρισης ποιότητας του Costa Navarino (Golf Club και Nέο Ξενοδοχείο 5*).

Συμμετείχε όμως σε εξίσου σημαντικά έργα σε παγκόσμιο επίπεδο με την ανάληψη ενός νέου πεδίου ελέγχου και επιθεώρησης εξοπλισμού σε τελεφερίκ στο Βιετνάμ πραγματοποιώντας επιτόπια επιθεώρηση στην τεχνική υποδομή τους (ηλεκτρολογικά και μηχανολογικά) και με την επιθεώρηση και πιστοποίηση ψυχαγωγικών πάρκων σε Μαλαισία, Γαλλία, Ντουμπάι, Μεξικό. Οι επιθεωρητές της TÜV HELLAS (TÜV NORD) βρίσκονται σε όλο τον κόσμο κι έτσι ολοκλήρωσαν την επιθεώρηση των ανελκυστήρων στο κρουαζιερόπλοιο Peace Boat, στη Νέα Ζηλανδία αλλά και δύο φωτοβολταϊκών σταθμών 50ΜW έκαστος της ΕDF ENERGIES NOUVELLES στο Aswan στην Αίγυπτο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr