NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Ο ΣΒΕ προσκαλεί συμβούλους για την παροχή επ΄ αμοιβή υπηρεσιών σε εργαζόμενους

Ο ΣΒΕ προσκαλεί συμβούλους για την παροχή επ΄ αμοιβή υπηρεσιών σε εργαζόμενους

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), έχει αναλάβει ως Δικαιούχος την υλοποίηση της Πράξης «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κεντρικής Μακεδονίας 2014 – 2020.

Στο πλαίσιο της άνω Πράξης ο ΣΒΕ ανακοινώνει την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συγκρότηση ενός ειδικού Μητρώου Συμβούλων Εξειδικευμένης Συμβουλευτικής. Οι σύμβουλοι που θα επιλεγούν, θα προσφέρουν, αφού παρακολουθήσουν εξειδικευμένο πρόγραμμα κατάρτισης, συμβουλευτικές υπηρεσίες επ΄ αμοιβή σε εργαζόμενους – στελέχη επιχειρήσεων στην Κεντρική Μακεδονία.

Το πρόγραμμα κατάρτισης σαράντα (40) συμβούλων – μεντόρων διάρκειας 40 ωρών αποσκοπεί στον σχηματισμό μιας εξειδικευμένης ομάδας η οποία θα φέρει σε πέρας την ενέργεια της συμβουλευτικής υποστήριξης 210 εργαζομένων ωφελούμενων της Πράξης: «Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Καινοτομίας Εργαζομένων σε Επιχειρήσεις».

Τα προγράμματα κατάρτισης των 40 Συμβούλων-Μεντόρων, θα υλοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη. Η διάρκεια της συμβουλευτικής θα είναι κατά μέσο όρο 23 ώρες ανά ωφελούμενο.

Το έργο της εξειδικευμένης συμβουλευτικής θα υλοποιηθεί στο σύνολο των περιφερειακών ενοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και οι ωφελούμενοι εργαζόμενοι ανά Περιφερειακή Ενότητα έχουν ως εξής: Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πέλλα, Ημαθία, Πιερία, Χαλκιδική, Κιλκίς.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά πρόσωπα, Έλληνες πολίτες ή πολίτες κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), που διαθέτουν τις παρακάτω δύο (2) προϋποθέσεις:

  • Είναι εργαζόμενοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, ανεξαρτήτως κλάδου ή τομέα της οικονομίας ή αυτοαπασχολούμενοι.
  • Είναι τουλάχιστον πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ελληνικού πανεπιστημιακού ιδρύματος (ΑΕΙ- ΑΤΕΙ) ή ισότιμου αναγνωρισμένου (από τα αρμόδια όργανα) τίτλου σχολής του εξωτερικού.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων γίνεται από εδώ. Θα λήξει στις 17 Μάϊου 2019

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr