NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

SAP SuccessFactors: Στόχος του Thrive Global και της SAP η βελτίωση της ευεξίας των εργαζομένων

SAP SuccessFactors: Στόχος του Thrive Global και της SAP η βελτίωση της ευεξίας των εργαζομένων

Το Thrive Global της Arianna Huffington και η SAP επεκτείνουν την καινοτόμο συνεργασία τους η οποία επιτρέπει στους πελάτες που διαλέγουν τη λύση SAP SuccessFactors® να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία των εργαζομένων τους και να βάλουν ένα τέλος στο εργασιακό burnout, το οποίο εκτιμάται ότι επηρεάζει το 70% των εργαζομένων. Αυτή η συνεργασία περιλαμβάνει:

Αποκλειστικές μεθόδους του προγράμματος Thrive που φέρνουν την αλλαγή

Το πρόγραμμα του Thrive επικεντρώνεται στην μείωση του άγχους των εργαζομένων, την καλύτερη διαχείριση της σχέσης με την τεχνολογία, την αύξηση της δέσμευσης, την μείωση της διάσπασης της προσοχής και σε άλλους παράγοντες, με στόχο τη βελτίωση της παραγωγικότητας.

Ξεκινώντας με τις ειδικές μελέτες Thrive Pulse που δίνουν άμεσα και προσωποποιημένα αποτελέσματα για τις συμπεριφορές ενός ατόμου, οι μέθοδοι του προγράμματος Thrive παρέχουν μικρά βήματα που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα, τα οποία είναι σχεδιασμένα να βελτιώνουν την ευεξία και παράλληλα την παραγωγικότητα εργαζομένων και επιχειρήσεων.

Το module Work-life της πλατφόρμας SAP SuccessFactors χρησιμοποιεί το ψηφιακό περιεχόμενο του Thrive για τη διάθεση προσωποποιημένων μεθόδων που τίθενται σε εφαρμογή σε συγκεκριμένες περιστάσεις της εργασιακής και της προσωπικής ζωής των εργαζομένων, όπως οι άδειες μητρότητας, οι προαγωγές κ.α.

Λύσεις αλλαγής συμπεριφορών στην πλατφόρμα λύσεων διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού SAP SuccessFactors

Η SAP και το Thrive Global χρησιμοποιούν μεθόδους σταδιακής αλλαγής της συμπεριφοράς, machine learning και analytics, παρέχοντας μία ολοκληρωμένη εταιρική λύση ευεξίας στο πλαίσιο της πλατφόρμας λύσεων διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού SAP SuccessFactors. Δίνεται στους εργαζομένους η δυνατότητα να αναπτύσσονται και να δημιουργούν από τη στιγμή της πρόσληψης έως τη στιγμή της αποχώρησης, και στους μάνατζερς η δυνατότητα να μετρούν τον θετικό αντίκτυπο της ευεξίας στην παραγωγικότητα και τα αποτελέσματα της εταιρείας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr