NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Τα ηλεκτρικά σκούτερ της σουηδικής VOI έρχονται σε περισσότερες ευρωπαϊκές περιοχές

Τα ηλεκτρικά σκούτερ της σουηδικής VOI έρχονται σε περισσότερες ευρωπαϊκές περιοχές
15_05_2019 | 12:56 15_05_2019 | 12:58
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Σε 150 ευρωπαϊκές πολλές και περιοχές σχεδιάζει να επεκταθεί η VOI Technology, μια startup με έδρα τη Στοκχόλμη που αποτελεί ακόμη μια πρόταση στον χώρο των «έξυπνων» ηλεκτρικών πατινιών.

Τα πατίνια της VOI, που ιδρύθηκε το 2018, είναι ήδη διαθέσιμα σε 18 πόλεις, σε εννέα ευρωπαϊκές χώρες και η επέκταση σε Γερμανία, Βέλγιο, Πολωνία και Ιταλία προγραμματίζεται για αυτό το καλοκαίρι. Σε μόλις οκτώ μήνες λειτουργίας, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί δύο εκατομμύρια διαδρομές με τα σκούτερ της.

Τα σχέδια της για τη Γερμανία θα βοηθήσουν στην ταχεία ανάπτυξη της σε όλες τις μεγάλες πόλεις, βάσει και των συμφωνιών που έχουν ήδη επιτευχθεί και οι οποίες αναμένεται πως θα της δώσουν τη δυνατότητα να κλιμακώσει τις δραστηριότητές της σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η γερμανική κυβέρνηση πρόκειται να δώσει το πράσινο φως στα ηλεκτρονικά σκούτερ αυτό το μήνα, ευθυγραμμίζοντας τη νομοθεσία της χώρας με άλλα κράτη της ΕΕ. Η Γερμανία θα γίνει, μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, μια από τις μεγαλύτερες αγορές ηλεκτρικών σκούτερ στον κόσμο.

Με πληροφορίες από eu-startups.com

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr