NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how | Success stories
ανάγνωση

Επιχειρηματικότητα από μεγάλα «παιδιά» για μικρά παιδιά

Επιχειρηματικότητα από μεγάλα «παιδιά» για μικρά παιδιά
17_05_2019

Powered by:
AFI​ Action Finance Initiative, ΑΜΚΕ
epixeiro icon Επιχειρήσεις & Know-how, Success stories

Νεανική και νέα επιχειρηματικότητα από νυν και πρώην αθλητές που με γνώμονα την εμπειρία τους στα γήπεδα και τις πισίνες, καθώς και την αγάπη τους για τα παιδιά, αποφάσισαν να μετουσιώσουν το πάθος για το άθλημα τους σε επιχείρηση.

Baby swimming, baby tennis, αλλά και σκί για τους μικρούς μας φίλους στο κέντρο της πόλης, είναι κάποιες από τις επιχειρήσεις που τραβάνε τα βλέμματα και μας εντυπωσιάζουν με τα αποτελέσματα τους.

the-ski-lab-1.png?mtime=20190517123425#asset:125457

Πόσες φορές δεν ευχηθήκατε να πάτε για σκι αλλά πάντα υπήρχε ένα "αλλά".

Το βουνό έρχεται στην πόλη και το Σκι γίνεται για όλους!! Και αυτό δεν είναι άλλο ένα σλόγκαν, αλλά η πραγματικότητα για την εταιρία Snowport που κάνει το σκί προσβάσιμο σε όλους ακόμα και μετά το τέλος της χειμερινής σεζόν.

Ο Αλέξανδρος και η Ναταλία, δυο αδέλφια, επαγγελματίες σκιέρ, έκαναν πράξη το όραμα τους και αποφάσισαν να επιχειρήσουν με την βοήθεια της AFI. H AFI παρείχε πρόσβαση σε χρηματοδότηση και παρείχε δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες για την υλοποίηση του επιχειρηματικού τους σχεδίου.

Τώρα μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο Ski lab μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους, όλες τις εποχές.

Το Snowport Ski Lab αποτελεί μια καινοτομία στο χώρο της χιονοδρομίας που έχει στόχο να δώσει την ευκαιρία σε όλους να ζήσουν «δίπλα στην πόρτα τους» αυτή τη μαγική αίσθηση που προσφέρει το σκι μέσω του ski-lab

My-Post-37.png?mtime=20190517124730#asset:125464

Ο Δημήτρης, αθλητής και ο ίδιος με μεγάλη εμπειρία στην προπονητική και στον τομέα του αθλητισμού αποφάσισε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Η αγάπη του για τα παιδιά, η απασχόληση του από παιδική ηλικία με το κομμάτι του προσκοπισμού, καθώς και η επαφή του με το υγρό στοιχείο, των ώθησαν να δημιουργήσει Τα Χελωνάκια. Βρεφική κολύμβηση, δημιουργική απασχόληση, αλλά και aqua εκγύμναση για τους ενήλικες, σε έναν χώρο κόσμημα στην Λεωφόρο Μεσογείων στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Ο Δημήτρης διέθετε όλη την εμπειρία για την επιτυχία ενός τέτοιου επιτεύγματος και η ΑFI αποφάσισε να ενισχύσει το όραμα του παρέχοντας του πρόσβαση σε χρηματοδότηση. Τα χελωνάκια, είναι ο χώρος που ονειρευόταν να δημιουργήσει και τα κατάφερε. Βρεφική κολύμβηση για παιδιά από 6 μηνών μέχρι 8 ετών, σε κλειστό χώρο με την συμβολή έμπειρων προπονητών για ευχάριστες, αλλά και αθλητικές στιγμές των νέων κολυμβητών μας!

Μπορείτε να επισκεφτείτε Τα xelonakia σε μια από τις τρεις εγκαταστάσεις τους σε Καλλιθέα, Αγία Παρασκευή, Ίλιον

mini-tennis-club.png?mtime=20190517124819#asset:125465


Ο Γιώργος Πετρόπουλος μετά από δέκα χρόνια καριέρας στο τένις αποφάσισε να κάνει το δικό του επιχειρηματικό βήμα και να δημιουργήσει το πρώτο, indoor tennis club για παιδιά 2 έως 8 ετών. Σε αυτή την απόφαση βρήκε συμπαραστάτη την AFI, η οποία του παρείχε πρόσβαση σε χρηματοδότηση και δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη. Τα μαθήματα, όπως μας εξηγεί ο Γιώργος, πραγματοποιούνται σε κλειστό χώρο, ανεπηρέαστα από εξωτερικούς παράγοντες και αυτό διευκολύνει πολύ την άθληση των νεαρών αθλητών. Στα μαθήματα, μπορούν να συμμετέχουν και οι γονείς δημιουργώντας έτσι μια μοναδική εμπειρία τόσο για μικρούς όσο και μεγάλους.

Ανακαλύψτε μόνοι σας mini tennis club στις εγκαταστάσεις του στην Αγία Παρασκευή.

Η AFI δημιουργήθηκε το 2014 από την Action Aid Hellas και την Adie International με σκοπό:

  • Να εισάγει τις μικροπιστώσεις στην Ελλάδα. Παρέχει πρόσβαση σε χρηματοδότηση με τη μορφή μικροδανείων έως και €12.500 σε ανέργους και υφιστάμενους επιχειρηματίες που είναι αποκλεισμένοι από άλλες μορφές χρηματοδότησης. Για την εκταμίευση των δανείων συνεργάζεται με τη Eurobank και την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα.
  • Να προσφέρει υπηρεσίες επιχειρηματικής εκπαίδευσης, υποστήριξης και mentoring μέχρι και την πλήρη αποπληρωμή του δανείου
  • Να υποστηρίζει την επιχειρηματικότητα και να κάνει συνεχείς προσπάθειες βελτίωσης του νομικού και θεσμικού πλαισίου γύρω από την επιχειρηματικότητα.


Facebook | Instagram

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr