NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

Στην Αθήνα ο ιδρυτής της Facebook, Mark Zuckerberg - Επίσκεψη στην Ακρόπολη

Στην Αθήνα ο ιδρυτής της Facebook, Mark Zuckerberg - Επίσκεψη στην Ακρόπολη
17_05_2019 | 12:54
epixeiro icon Ειδήσεις | Κοινωνία

Στην χώρα μας βρίσκεται, αυτήν την ώρα, ο Mark Zuckerberg με την σύζυγο του, Priscilla Chan, επιβεβαιώνοντας το ταξίδι και την παρουσία του στην Ελλάδα μέσω μιας φωτογραφίας που ανέβασε στους λογαριασμούς του στο Facebook και στο Instagram.

Ο Zuckerberg και η Chan βρίσκονται στην Ακρόπολη, από όπου και προέρχεται η συνοδευτική φωτογραφία. Όπως ο ίδιος αναφέρει «γιορτάζουμε 7 χρόνια ευτυχισμένου γάμου στο ναό της θεάς της σοφίας».

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο Zuckerberg βρίσκεται στην χώρα μας απλώς για λόγους αναψυχής ή εάν το ταξίδι του συνοδεύεται από ενδεχόμενα επαγγελματικά ραντεβού ή άλλες εξελίξεις. Υπενθυμίζεται, πάντως, πως η εταιρεία έχει ανακοινώσει τη συνεργασία της με τα Ellinika Hoaxes, για την αντιμετώπιση των fake news, μια εξέλιξη που προκάλεσε τις αντιδράσεις του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής.

Σε κάθε περίπτωση, το ταξίδι του επικεφαλής της Facebook στην Ελλάδα έρχεται σε μια στιγμή που η υπηρεσία βρίσκεται και πάλι στο μάτι των εξελίξεων, λόγω της πρόσφατης επίθεσης που δέχθηκε η εφαρμογή Whatsapp.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr