NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Enterprise Greece: 4ο Πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων του κλάδου Γαλακτοκομικών - Τυροκομικών

Enterprise Greece: 4ο Πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων του κλάδου Γαλακτοκομικών - Τυροκομικών
20_05_2019 | 14:35
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Ο Οργανισμός Enterprise Greece, διοργανώνει το 4ο πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων για εξαγωγικές εταιρείες του κλάδου Γαλακτοκομικών - Τυροκομικών Προϊόντων στην Ελλάδα τον Ιούνιο.

Η διοργάνωση αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας για την προώθηση του κλάδου Τροφίμων και Ποτών, που ξεκίνησε ο Enterprise Greece με την οργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων και επιχειρηματικών αποστολών, οι οποίες ενίσχυσαν την προβολή των προϊόντων των ελληνικών εξαγωγικών εταιρειών και της Ελλάδας ως χώρα παραγωγής υψηλής ποιότητας προϊόντων και στο πλαίσιο αυτό, τα θετικά τους αποτελέσματα στις εξαγωγές, ήδη καταγράφονται.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στις 10 Ιουνίου 2019 και στη Λάρισα στις 12 Ιουνίου 2019, όπου ελληνικές εταιρείες του κλάδου θα συναντηθούν με τουλάχιστον 20 αγοραστές από τις ΗΠΑ, την Κίνα, την Κορέα, τον Καναδά, την Ευρώπη, τα ΗΑΕ, που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή. Η διοργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων πραγματοποιείται με την υποστήριξη των γραφείων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων των Πρεσβειών της Ελλάδας και δίνει τη δυνατότητα στις εξαγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες συναντήσεις με αγοραστές, εκπροσώπους δικτύων διανομής και αλυσίδων λιανεμπορίου, να διερευνήσουν δυνατότητες συνεργασίας και να ενημερωθούν για τον ανταγωνισμό και τις συνθήκες των αγορών-στόχων.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για υποβολή συμμετοχής, οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να απευθυνθούν στον Οργανισμό Enterprise Greece, στην ιστοσελίδα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr