NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Το πιο ανατρεπτικό Sustainable Fashion Show έρχεται τον Ιούνιο

Το πιο ανατρεπτικό Sustainable Fashion Show έρχεται τον Ιούνιο
20_05_2019 | 14:48 20_05_2019 | 14:49
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης και η Σχολή Μόδας AthensFashionClub παρουσιάζουν στις 5 Ιουνίου με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, το πιο ανατρεπτικό Sustainable Fashion Show!

Οι σπουδαστές των δύο εκπαιδευτικών οργανισμών ετοιμάζουν ένα fashion show με ανακυκλώσιμα υλικά, σε μία προσπάθεια περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τη διατήρηση και ενίσχυση του περιβάλλοντος.

Το Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, διοργανωτής της εκδήλωσης, μαζί με τους σπουδαστές των τμημάτων Hair Styling και Μake up Artists θα δημιουργήσουν την «πράσινη» παλέτα χρωμάτων της επίδειξης.

Από την άλλη, η Σχολή Μόδας AthensFashionClub, βραβευμένη για την καινοτομία της στην χρήση πρωτοποριακών υλικών, υποστηρίζει την εκδήλωση αναλαμβάνοντας τον σχεδιασμό Οικολογικών ενδυμάτων και την πραγματοποίηση του Fashion Show με εστίαση στην Βιωσιμότητα της Μόδας, την Κυκλική Οικονομία και το Δίκαιο Εμπόριο.

Τι θα δείτε στο Eco Fashion Show;

Ρούχα από γάλα και κάνναβη, ξύλινες τσάντες, νυφικό από δαντέλες και υλικά συσκευασίας, χάρτινα φορέματα, βραδυνά από δίχτυα ψαράδων και οτιδήποτε άλλο μπορεί η φαντασία να ανακυκλώσει!

Πληροφορίες :

Σχολή Μόδας AthensFashionClub

Τηλ. : 210 3300008

Μail :info@athensfashionclub

Είσοδος : Ελεύθερη

Ημερομηνία: 5 Ιουνίου 2019

Τοποθεσία: Πεζόδρομος Αγίας Σοφίας, Θεσσαλονίκη

Ωρα : 12.00- 15.00

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr