NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how
ανάγνωση

Πως ο κατάλληλος χώρος μπορεί να απογειώσει ένα εταιρικό event

Πως ο κατάλληλος χώρος μπορεί να απογειώσει ένα εταιρικό event
Sponsored by:
Πως ο κατάλληλος χώρος μπορεί να απογειώσει ένα εταιρικό event

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που οδηγούν στην απόφαση να πραγματοποιήσετε μια εταιρική εκδήλωση.

Ανάλογα με τη χρονική στιγμή και τους επιχειρηματικούς στόχους και σχεδιασμούς, άλλοτε είναι σημαντικό να ενισχυθεί το brand awarness, άλλοτε να επισφραγιστεί το loyalty των πελατών, να επιτευχθεί μεγαλύτερο engagement μεταξύ των εργαζομένων ή να αποκτήσει δημοσιότητα ένα νέο προϊόν, brand ή υπηρεσία μέσω ενός launch event.

Ανεξάρτητα από το είδος της εταιρικής εκδήλωσης, η καλή προετοιμασία με προγραμματισμό και μεθοδικότητα και ο κατάλληλος χώρος εκδηλώσεων με τις ανάλογες υπηρεσίες είναι απολύτως απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιτυχή διεξαγωγή της. Η επιλογή του χώρου που ταιριάζει στο είδος και το ύφος μιας εταιρικής εκδήλωσης είναι καίριας σημασίας. Για να γίνει σωστά, θα πρέπει οι στόχοι του event να είναι συγκεκριμένοι, το budget να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και η έρευνα και αξιολόγηση των διαθέσιμων χώρων να γίνει με προσοχή.

Γιατί πραγματοποιείται η εκδήλωση και πού στοχεύει;

Το πρώτο βήμα, λοιπόν, είναι να ορίσετε ένα πλαίσιο και να θέσετε τους στόχους. Για ποιους λόγους διοργανώνετε την εκδήλωση; Τι θέλετε να πετύχετε μέσω αυτής; Πότε σας ενδιαφέρει να γίνει; Ποιοι είναι οι καλεσμένοι σας; Ποια είναι η εκτίμησή σας για τον αριθμό των καλεσμένων; Τι επιθυμείτε να τους προσφέρετε; Ποια θέλετε να είναι η εμπειρία που θα βιώσουν συνολικά εκείνη τη μέρα και θα διαδώσουν μετά την εκδήλωση; Απαντήσεις σε ερωτήματα όπως αυτά, θα σας βοηθήσουν να σχηματίσετε μια σαφή εικόνα τόσο για το είδος του event σας, όσο και για τον τύπο του χώρου εκδηλώσεων που θα πρέπει να αναζητήσετε.

corporate-events-ariadni-knossos-0248.jpg?mtime=20190520145751#asset:125833


Ποιο είναι το budget του event;

Το επόμενο βήμα είναι να καταρτίσετε έναν αρχικό προϋπολογισμό, προβλέποντας ότι θα χρειαστεί να είστε ευέλικτοι στην πορεία της έρευνας, η οποία ξεκινά σχεδόν ταυτόχρονα με το budgeting. Μην παραλείψετε να συμπεριλάβετε στους υπολογισμούς σας, κόστη που αφορούν σε επιλογές, οι οποίες θα κάνουν την εκδήλωσή σας ξεχωριστή και τους καλεσμένους σας χαρούμενους.

Πώς αξιολογείται ένας χώρος εκδηλώσεων;

Το στάδιο της αξιολόγησης των χώρων εκδηλώσεων, οι οποίοι κατ' αρχήν ταιριάζουν στο event σας, είναι εξαιρετικά σημαντικό. Για να καταλήξετε στην απόφασή σας, χρειάζεται να ορίσετε τα κατάλληλα κριτήρια, με τα οποία θα εξετάσετε τις επιλογές και θα συγκρίνετε τους υποψήφιους χώρους εκδηλώσεων. Είναι εύκολη η πρόσβαση; Υπάρχει στελεχωμένος ιδιωτικός χώρος στάθμευσης; Παρέχονται υπηρεσίες Catering & Bartending; Προσφέρεται δυνατότητα εναλλακτικού πλάνου σε περίπτωση αλλαγής του καιρού; Πρόκειται για καλά οργανωμένη επιχείρηση με σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας;

Καλό είναι να είστε εξίσου δίκαιοι στις κρίσεις σας για όλους τους χώρους και να μη θεωρήσετε ως μοναδικό πεδίο σύγκρισης την τιμή, αποκομμένη από τις υπηρεσίες και τις παροχές που περιλαμβάνει. Η επίσκεψη στον χώρο, η γνωριμία και η συζήτηση με τους υπεύθυνους, η παρουσία και οι αξιολογήσεις που λαμβάνει ο χώρος στα social media και στο διαδίκτυο γενικότερα, καθώς και η πρόταση - προσφορά που θα λάβετε από τον χώρο και θα μελετήσετε, είναι κάποια από τα βασικά στοιχεία που θα επηρεάσουν την απόφασή σας.

Έτσι, θα διακρίνετε μεταξύ των χώρων, εκείνον που ικανοποιεί τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εκδήλωσής σας και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να τη φιλοξενήσει. Τόσο σε επίπεδο εγκαταστάσεων και παροχών, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό και παρεχόμενες υπηρεσίες.

corporate-events-ariadni-knossos_0524.jpg?mtime=20190520145813#asset:125834


Χώροι Εκδηλώσεων στα Βόρεια Προάστια

Οι προσεγμένοι, αυτόνομοι, χώροι εκδηλώσεων στη Βαρυμπόμπη Αττικής που βρίσκονται στο Κτήμα Αριάδνη και στο Anais Club προσφέρονται για κάθε είδος εταιρικού event. Διαθέτουν καταπράσινους κήπους και αίθουσες εκδηλώσεων με τις κατάλληλες προδιαγραφές και παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, οι οποίες προσθέτουν αξία και δημιουργούν μια εμπειρία φιλοξενίας, μοναδική για τους καλεσμένους σας.

Η Inspire Events by Ktima Ariadni είναι η ομάδα που ειδικεύεται στα corporate events. Οργανώνει και φιλοξενεί στους χώρους του κτήματος εταιρικές εκδηλώσεις, παρέχοντας υπηρεσίες Catering & Bartending, τον απαραίτητο εξοπλισμό και άλλες υπηρεσίες κατόπιν συνεννόησης. Συνέδρια, ημερίδες, σεμινάρια και workshops, launch events, awards ceremonies, team bulding activities, gala, δεξιώσεις και family parties είναι ορισμένα από τα εταιρικά events που φιλοξενούνται στους παραπάνω χώρους.

Για να συζητήσετε για το εταιρικό event που σχεδιάζετε επικοινωνήστε μέσω e-mail στο info@inspire-events.gr ή τηλεφωνικά στο 2108169857 και κλείστε ένα ραντεβού για να ξεναγηθείτε στους χώρους του κτήματος Αριάδνη και του Anais Club και να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες που παρέχουν.

corporate-events-ariadni-phaistos.png?mtime=20190520145850#asset:125835


Sponsored by:
Πως ο κατάλληλος χώρος μπορεί να απογειώσει ένα εταιρικό event
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr