NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Elpedison: Νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και συνεργασία με τη Mercedes-Benz

Elpedison: Νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και συνεργασία με τη Mercedes-Benz

Η Elpedison εγκαινίασε πριν λίγες μέρες το νέο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε συνεργάτες, πελάτες και εργαζομένους της εταιρείας, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, στην οδό Τσιμισκή. To νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη λειτουργεί σε συνεργασία με το συνεργάτη της, BEFON.

Όπως επισήμανε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της ELPEDISON, κ. Νικόλαος Ζαχαριάδης, κατά τον χαιρετισμό του, «σκοπός μας είναι να δημιουργούμε υπεραξία για τους πελάτες και να βελτιστοποιούμε την εμπειρία τους με κάθε τρόπο. Να παρέχουμε πάντα ποιοτική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση».

Όπως μάλιστα ανακοίνωσε «εκτός από τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, παρέχουμε στους πελάτες μας καινοτόμες υπηρεσίες και εφαρμογές, όπως υπηρεσίες για ένα έξυπνο σπίτι και γραφείο. Πρόσφατα μπήκαμε και στις υπηρεσίες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, έχω τη χαρά να ανακοινώσω τη στρατηγική συνεργασία που έχουμε συνάψει με τη Mercedes-Benz Ελλάς, για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα της ηλεκτροκίνησης προς τον τελικό καταναλωτή, είτε νοικοκυριό είτε επιχείρηση». Κλείνοντας ο κ. Ζαχαριάδης τόνισε ότι «η ανταμοιβή μας για τη συνολική μας προσπάθεια είναι η εμπιστοσύνη των πελατών μας. Σήμερα, περισσότεροι από 150.000 πελάτες μας εμπιστεύονται για το ρεύμα και το φυσικό τους αέριο και τους ευχαριστούμε».

Η ELPEDISON συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή της, αυξάνοντας τα σημεία φυσικής της παρουσίας ανά την Ελλάδα, πιστή στην υπόσχεσή της «Δίπλα σας με όλη μας την ενέργεια».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr