NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Το Instagram επιτρέπει την χρήση βίντεο σε οριζόντια διάταξη

Το Instagram επιτρέπει την χρήση βίντεο σε οριζόντια διάταξη

Μια σημαντική αλλαγή θα φέρει στο IGTV το Instagram, ανακοινώνοντας πως θα υποστηρίζει σύντομα και βίντεο σε οριζόντια διάταξη (landscape). Μέχρι τώρα, η συγκεκριμένη υπηρεσία μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο με vertical video, πάνω στο οποίο επικεντρώθηκε και η ανάπτυξη του. Πλέον όμως, βάσει του feedback που υπήρξε από τους χρήστες και τους δημιουργούς, αυτό αλλάζει.

«Πιστεύουμε ότι είναι η σωστή αλλαγή για τους θεατές και τους δημιουργούς. Με πολλούς τρόπους, το άνοιγμα του IGTV σε κάτι περισσότερο από κάθετα βίντεο είναι παρόμοιο με το άνοιγμα του Instagram σε κάτι περισσότερο από τετράγωνες φωτογραφίες το 2015».

Για τους θεατές, αυτό σημαίνει ότι το IGTV θα είναι ένα μέρος για να παρακολουθούν ακόμα περισσότερο περιεχόμενο από τους δημιουργούς που αγαπούν - και να το κάνουν αυτό απευθείας από το τηλέφωνό τους. Για τους δημιουργούς, αυτό σημαίνει περισσότερη ελευθερία να έκφρασης. Τα κατακόρυφα βίντεο δουλεύουν εξαιρετικά για τους δημιουργούς που θέλουν να είναι πιο προσωπικοί με το ακροατήριό τους» τονίζει η υπηρεσία.

IGTV-Landscape.jpg?mtime=20190524122232#asset:126391


... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr