NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Ξεκίνησαν οι πληρωμές λογαριασμών κινητής μέσω κρυπτονομισμάτων

Ξεκίνησαν οι πληρωμές λογαριασμών κινητής μέσω κρυπτονομισμάτων
Φωτογραφία: Mike Mozart

Ο πρώτος μεγάλος αμερικανικός τηλεπικοινωνιακός πάροχος που επιτρέπει στους συνδρομητές του να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους μέσω κρυπτονομισμάτων έγινε η AT&T. Συγκεκριμένα, η εταιρεία συνεργάζεται με την BitPay, για πληρωμές online ή μέσω της σχετικής εφαρμογής. Η BitPay θα λαμβάνει τα χρήματα σε bitcoin και θα πραγματοποιεί τις πληρωμές στην AT&T.

Όπως δήλωσε ο Sonny Singh, Chief Commercial Officer της BitPay, η συγκεκριμένη εξέλιξη μπορεί να ωθήσει και άλλους «παίκτες» παρόμοιας δυναμικής να δουν με διαφορετική οπτική τον χώρο των κρυπτονομισμάτων. Η όλη συνεργασία ξεκίνησε μετά από επαφή που πραγματοποίησε η BitPay, η οποία αναφέρει πως είναι ήδη σε επικοινωνία με εταιρείες του Fortune 500 για το πώς θα μπορούσαν να «εκμεταλλευτούν» τις υπηρεσίες της.

Ο Kevin McDorman, αντιπρόεδρος του τμήματος Communications Finance Business Operations της AT&T, υπογράμμισε με τη σειρά του πως «ψάχνουμε πάντα τρόπους για να βελτιώσουμε και να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας. Έχουμε πελάτες που χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα και είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να τους προσφέρουμε έναν τρόπο να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους με τη μέθοδο που προτιμούν».

Με πληροφορίες από theblockcrypto

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr