NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

ΓΣΕΒΕΕ: «Οι ΜμΕ μπορούν να συνδιαμορφώσουν το μέλλον μας ψηφίζοντας»

ΓΣΕΒΕΕ: «Οι ΜμΕ μπορούν να συνδιαμορφώσουν το μέλλον μας ψηφίζοντας»
24_05_2019 | 14:08 24_05_2019 | 14:09
epixeiro icon Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια

Η ΓΣΕΒΕΕ, ιδρυτικό μέλος της SMEunited, της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Βιοτεχνιών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, συνεργάζεται και προωθεί εν όψει των Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου 2019, τις θέσεις της σε διάφορα καίρια ζητήματα που αφορούν στις ΜΜΕ, «οι οποίες πρέπει να μπουν ψηλά στην ατζέντα της ΕΕ».

Όπως αναφέρει, στη σχετική ανακοίνωση, «η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν εξαντλείται στην οικονομική ολοκλήρωση και την Ενιαία Αγορά. Έχει προσφέρει επί μακρόν ειρήνη σε όλη την Ευρωπαϊκή ήπειρο και έχει συγκεράσει μια κοινότητα που συμμερίζεται τις θεμελιώδεις αξίες της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ελευθερίας, της ισότητας, και του κράτους δικαίου. Οι επιχειρηματίες και οι ΜΜΕ σε όλη την Ευρώπη μπορούν να ωφεληθούν περαιτέρω από μια ισχυρότερη, ενωμένη, και μελλοντοστραφή Ευρώπη, που συνιστά και το όραμα της SMEunited για το μέλλον της Ευρώπης. Για να καταστεί πραγματικότητα, η Πρόεδρος της SMEunited Ulrike Rabmer-Koller καλεί όλους τους Ευρωπαίους επιχειρηματίες και πολίτες να συνδιαμορφώσουν το μέλλον ψηφίζοντας στις Εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από τις 23 έως τις 26 Μαΐου».

«Πράγματι, οι ΜΜΕ σε όλη την Ευρώπη ωφελούνται από την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση», εξηγεί η Πρόεδρος της SMEunited Ulrike Rabmer-Koller, «60 έτη ειρήνης σημαίνουν σταθερότητα, άνθηση και ευημερία». Η ΕΕ έχει καταστεί βασικός δρών σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ μεμονωμένες χώρες δεν θα σήμαιναν πολλά στο παγκόσμιο πλαίσιο. Χάρη στην Ενιαία Αγορά, οι ΜΜΕ έχουν πρόσβαση σε 500 εκατ. καταναλωτές και ωφελούνται από τα κοινά πρότυπα και κανονισμούς αντί 28 διαφορετικών κανόνων. Το ευρώ κατέστη παγκόσμιο νόμισμα και διευκολύνει το διασυνοριακό επιχειρείν και πολλές εταιρείες ωφελούνται από προγράμματα της ΕΕ για να καινοτομήσουν, να έχουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση, και να δραστηριοποιηθούν διεθνώς.

«Προς το συμφέρον των 24 εκατ. ΜΜΕ μας, η SMEunited εργάζεται για μια ισχυρότερη, ενωμένη, και μελλοντοστραφή Ευρώπη», υποστήριξε, «επιθυμούμε να δημιουργήσουμε μια επιχειρηματική κοινωνία εντός της οποίας οι ΜΜΕ μπορούν επιτυχώς να δημιουργούν, να αυξηθούν, να αναπτυχθούν, και να καινοτομήσουν».

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών θα είναι καθοριστικό για το μέλλον της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, και οι 24 εκατ. επιχειρηματίες, με τις οικογένειες και τους υπαλλήλους τους, αποτελούν ισχυρό εκλογικό σώμα που δύναται να επηρεάσει. «Για τον λόγο αυτό επιθυμώ να καλέσω όλους τους επιχειρηματίες να συμμετάσχουν στις εκλογές και να διαμορφώσουν την Ευρώπη για τις ΜΜΕ!», είπε, κλείνοντας, η κα Rabmer-Koller.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr