NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Υπ. Τουρισμού: Διαφήμιση του ΕΟΤ σε CNN, History Channel και Expedia

Υπ. Τουρισμού: Διαφήμιση του ΕΟΤ σε CNN, History Channel και Expedia

Με απόφαση του Υπουργού Τουρισμού, Θανάση Θεοχαρόπουλου, δόθηκε το «πράσινο φως» που αφορά στο πρόγραμμα διαφημιστικής προβολής του ΕΟΤ σε μηχανές αναζήτησης και διεθνή τηλεοπτικά μέσα.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η έγκριση της υπ΄αριθμ.73/09.05.2019 Απόφασης της 17ης Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ο.Τ, που αφορά στην υλοποίηση του Προγράμματος μεταξύ των διεθνών τηλεοπτικών δικτύων CNN International, TRAVEL CHANNEL, HISTORY CHANNEL και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), σε επιλεγμένες αγορές στόχους κατά το έτος 2019, όπως προτάθηκε με την αριθμ.πρωτ.307/08.05.2019 εισήγηση του Γενικού Γραμματέα Ε.Ο.Τ. και εγκρίθηκε από το Δ.Σ./Ε.Ο.Τ.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η έγκριση της υπ΄αριθμ.72/09.05.2019 Απόφασης της 17ης Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ο.Τ., που αφορά στην υλοποίηση του Προγράμματος μεταξύ των διεθνών τηλεοπτικών δικτύων TRIP ADVISOR, EXPEDIA και SKYSCANNER και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), σε επιλεγμένες αγορές στόχους κατά το έτος 2019, όπως προτάθηκε με την αριθμ. πρωτ. 314/09.05.2019 εισήγηση του Γενικού Γραμματέα Ε.Ο.Τ. και εγκρίθηκε από το Δ.Σ./Ε.Ο.Τ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr