NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ο Νίκος Φραγκιάς ομιλητής στο Παγκόσμιο Συνέδριο του NLP 2019

Ο Νίκος Φραγκιάς ομιλητής στο Παγκόσμιο Συνέδριο του NLP 2019
28_05_2019 | 19:55
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

​Η Dynamic Equilibrium System παρουσίασε, για πρώτη φορά παγκοσμίως, στο διεθνές συνέδριο International NLP Conference 2019 το θέμα “How to become a Neuro-Linguistic Profiler”.

Το συνέδριο αυτό, που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία στις 17-18-19 Μαΐου, είναι πόλος έλξης για τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο που σπουδάζουν, εκπαιδεύουν ή ασχολούνται με τον ΝευροΓλωσσικό Προγραμματισμό, coaches, επαγγελματίες στον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού κα. Πάνω από 400 άτομα δήλωσαν το παρόν στο συνέδριο αυτή τη χρονιά, με αποτέλεσμα να είναι το πιο επιτυχημένο μέχρι στιγμής.

Η παρουσίαση του Νίκου Φραγκιά, η πρώτη μετά την επίσημη διεθνή συνεργασία του με τον Paul Ekman, και της Βάσιας Μανίκα έλαβε διθυραμβικές κριτικές για την αξία της αναγνώρισης των μικρο-εκφράσεων και της γλώσσας του σώματος σε συνδυασμό με το coaching, το NLP και με όλα τα επαγγέλματα που ασχολούνται με την ανθρώπινη επαφή, ενδυνάμωση, καθοδήγηση και, φυσικά, την εκπαίδευση.

ANLP-Conference-2019b.jpg?mtime=20190528194908#asset:126877:freeHeight

Οι συμμετέχοντες πήραν μέρος σε ένα βιωματικό workshop, όπως είναι όλα τα σεμινάρια της Dynamic Equilibrium System και είχαν την ευκαιρία να μάθουν ποια είναι τα 7 συναισθήματα με κοινές παγκόσμιες εκφράσεις στο πρόσωπο, να πειραματιστούν οι ίδιοι με αυτά τα συναισθήματα, να μάθουν τα σημάδια της αναγνώρισης στο πρόσωπο των άλλων και να κάνουν live ένα τεστ ικανοτήτων στην τέχνη της αναγνώρισης των μικρο-εκφράσεων.

ANLP-Conference-2019c.jpg?mtime=20190528194855#asset:126876:freeHeight

Για όσους δεν γνωρίζουν, οι μικρο- εκφράσεις είναι ακούσιες συσπάσεις των μυών του προσώπου που διαρκούν λιγότερο από 1/25 του δευτερολέπτου και η ικανότητα να τις αναγνωρίζουμε μας δίνει έναν ισχυρό χάρτη της συναισθηματικής κατάστασης του ατόμου, είτε είναι συνειδητό στο πώς αισθάνεται είτε όχι. Επίσης, μέσα από την εκπαίδευση στις Μικρο-εκφράσεις προσώπου και τη γλώσσα σώματος, μπορεί κάποιος να διακρίνει την συνέπεια ή ασυνέπεια ανάμεσα σε αυτό που λέγεται από το άτομο και αυτό που εμφανίζεται στο πρόσωπο. Οι μικρο- εκφράσεις δεν μπορούν να καλυφθούν, ούτε να τις επινοήσει κάποιος. Ουσιαστικά, είναι μια «διαρροή» της εσωτερικής συναισθηματικής κατάστασης του ατόμου εξωτερικά, στο πρόσωπο και στο σώμα. Οι ειδικοί σε αυτόν τον τομέα, ψάχνουν για την ασυνέπεια ανάμεσα στην λεκτική και μη λεκτική επικοινωνία, όμως κανείς από όσους γνωρίζουν σε βάθος δεν μιλάει για «ψέμα» και «αλήθεια» με την έννοια που χρησιμοποιείται στη γλώσσα μας. Μιλάμε για αληθοφάνεια (truthfulness), αξιοπιστία (credibility) και για εξαπάτηση (deception).

O Paul Ekman, που θεωρείται ένας από τους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους με επιρροή (TIME magazine) και είναι στην 15η θέση μεταξύ των πιο σημαντικών ψυχολόγων του 21ου αιώνα, είναι ο Νο 1 εμπειρογνώμονας ανίχνευσης εξαπάτησης στον κόσμο, ανακάλυψε τις παγκόσμιες μικροεκφράσεις μαζί με την ομάδα του και αποτελεί την έμπνευση πίσω από τη δημοφιλή σειρά “Lie to Me”.

Κι αν θέλετε να πάρετε μια πρώτη γεύση για τα 7 παγκόσμια συναισθήματα με τις κοινές εκφράσεις προσώπου, κατεβάστε εδώ το ebook του Νίκου Φραγκιά «Οδηγός Αναγνώρισης MicroExpressions», για να είστε... διαβασμένοι.

Αν θέλετε κι εσείς να αναπτύξετε τη συναισθηματική σας νοημοσύνη και να μάθετε να αναγνωρίζετε τα δικά σας συναισθήματα και των άλλων, η εκπαίδευση στις Μικρο- εκφράσεις προσώπου είναι για εσάς.

Αν είστε coach και θέλετε να δημιουργήσετε πιο ισχυρούς δεσμούς με τους πελάτες σας, να έχετε μεγαλύτερη κατανόηση για το τι σκέφτονται και αισθάνονται και τι τους εμποδίζει, δηλώστε συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Dynamic Equilibrium System εδώ.

Ο Νίκος Φραγκιάς είναι Interventionist, Behavioral Analyst, Profiler και επίσημος συνεργάτης του Paul Ekman International (PEI). Επίσης, είναι πιστοποιημένος από το Academy of Emotional Intelligence για Συναισθηματικές Δεξιότητες και Ικανότητες, όπως και σε τεχνικές Αξιολόγησης Αλήθειας και Αξιοπιστίας (Lie detection) και σε τεχνικές Ανάκρισης και Εξαπάτησης (Interrogation & Deception).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr