NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Mastercard παρουσίασε στην Ελλάδα το νέο ηχητικό εμπορικό της σήμα

Η Mastercard παρουσίασε στην Ελλάδα το νέο ηχητικό εμπορικό της σήμα

«Μια μοναδική εμπειρία για στελέχη Marketing και συνεργάτες» αποτέλεσε η επίσημη παρουσίαση, και στη χώρα μας, της νέας ηχητικής ταυτότητας της Mastercard που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαΐου στην Εθνική Λυρική Σκηνή από τον Raja Rajamannar, Chief Marketing & Communications Officer της Mastercard, ο οποίος επισκέφθηκε την Αθήνα.

Διακρίνοντας την τάση των σύγχρονων καταναλωτών για αλλαγή από την εικόνα στον ήχο, η Mastercard δημιούργησε τη δική της ηχητική ταυτότητα. Σύμφωνα με έρευνες, αναμένεται ότι μέχρι το 2020, ο αριθμός των συνδεδεμένων συσκευών θα ξεπεράσει τα 200 δισεκατομμύρια, δίνοντας έτσι μια πρωτοφανή ώθηση στη χρήση συσκευών που θα λειτουργούν με φωνητικές εντολές, καθώς στο Internet of Things.

Η μελωδία της Mastercard σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την εταιρεία, ενώ θα αποτελέσει το θεμέλιο της ηχητικής αρχιτεκτονικής της και θα επεκταθεί σε όλες τις μορφές επικοινωνίας της. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε στη διάρκεια της ομιλίας του ο Raja Rajamannar, η Mastercard, προχώρησε στη δημιουργία του δικού της ήχου προσθέτοντας μια νέα ισχυρή διάσταση στο brand, με τρόπο ξεχωριστό, αυθεντικό και ευπροσάρμοστο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Την ενορχήστρωση στην Ελλάδα έκανε ο παγκοσμίως διακεκριμένος Έλληνας συνθέτης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος χρησιμοποιώντας παραδοσιακά ελληνικά μουσικά όργανα όπως η ποιμενική φλογέρα, το μαντολίνο, το νταούλι και σαντούρι που συνδυάστηκαν αρμονικά με πιάνο και ακορντεόν, δημιούργησε μια απαράμιλλη, με ελληνική χροιά, μελωδία που συνεπήρε τους παρευρισκόμενους.

Η Άσπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να καλωσορίσω στην Αθήνα τον Raja Rajamannar, Chief Marketing & Communications Officer της Mastercard, ένα στέλεχος που βραβεύθηκε ως Global Marketer of the Year για το 2018 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Διαφημιζομένων και διορίστηκε Πρόεδρος της Ομοσπονδίας. O Raja βρέθηκε στην Ελλάδα για να μας παρουσιάσει την εξέλιξη της Mastercard ως brand, εστιάζοντας στη νέα μας ηχητική ταυτότητα, που δίνει για πρώτη φορά ηχητική υπόσταση στο brand μας και συνεισφέρει στη δημιουργία μιας ακόμη πιο ολοκληρωμένης εμπειρίας συναλλαγών για τους καταναλωτές».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr