NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Η PayPal στοχεύει τις μικρές επιχειρήσεις με μια νέα e-commerce πλατφόρμα

Η PayPal στοχεύει τις μικρές επιχειρήσεις με μια νέα e-commerce πλατφόρμα

Σε περισσότερες από 40 χώρες θα είναι διαθέσιμη, έως το τέλος της τρέχουσας χρονιάς, η Commerce Platform, η νέα πρόταση της PayPal που φέρνει κάτω από μια «στέγη» όλες τις παροχές γύρω από την υπηρεσία πληρωμών της εταιρείας, επιτρέποντας στους εμπόρους να δέχονται χρήματα online και στους αγοραστές να κάνουν check-out μέσω του PayPal.

Την ίδια στιγμή, η πλατφόρμα προσφέρει πρόσβαση σε συστήματα όπως η προστασία από απάτες, η συμμόρφωση και η επαλήθευση λογαριασμών, χαρακτηριστικά που θα ήταν ακριβά και «σχεδόν αδύνατα» για να φτιάξει και να υιοθετήσει μια μικρή startup.

«Οι πωλητές προσπαθούν να βρουν πώς θα ανταγωνιστούν με τους πολύ μεγαλύτερους online εμπόρους. Αυτή είναι μια τεράστια ευκαιρία γι 'αυτούς» δήλωσε ο COO της εταιρείας, Bill Ready. Σύμφωνα με τον Ready, αυτός είναι ένας τρόπος να «διευρυνθεί» η προσφορά και να επιτρέψουμε στις εταιρείες να έχουν πρόσβαση στο ίδιο σύστημα που χρησιμοποιείται από τα κοινωνικά δίκτυα.

Από σήμερα, η πλατφόρμα PayPal Commerce θα είναι διαθέσιμη στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα επιδιώξει να επεκταθεί σε περισσότερες από 40 αγορές μέχρι το τέλος του έτους.

Με πληροφορίες από CNBC

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr