NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

To Ipop.gr στο δίκτυο της Adweb

To Ipop.gr στο δίκτυο της Adweb

H Adweb ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με το ipop.gr.

Με γνώμονα τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του δικτύου της, η Adweb προχώρησε σε νέα συνεργασία με ένα από τα δημοφιλέστερα sites για ειδήσεις απ’ την εγχώρια και παγκόσμια ειδησεογραφία, θέματα ομορφιάς, fitness, μόδας, τεχνολογίας, mental wellness και διασκέδασης με την υπογραφή της Πόπης Τσαπανίδου.

Το ipop.gr έχει μια δυναμικά αυξανόμενη πορεία και η Αdweb θα συμβάλει στην γενικότερη στρατηγική τοποθέτηση του στην αγορά με συνδυαστικές ενέργειες όπου θα αναδείξουν τόσο την αξία του πρωτογενούς περιεχομένου του, όσο και τις δυνατότητες του να υλοποιήσει tailor-made ενέργειες προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς.

Η εκδότρια του site ipop.gr Πόπη Τσαπανίδου δήλωσε: «Η απόφαση μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την Adweb την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, κρίνω πως θα λειτουργήσει σαν πολλαπλασιαστής στην υπάρχουσα δυναμική που έχουμε αποκτήσει τα τελευταία χρόνια. Είμαστε σίγουροι πως θα ανταποκριθούμε και θα ικανοποιήσουμε τις σύγχρονες ανάγκες που απαιτεί ο χώρος που επιλέξαμε να συνυπάρξουμε».

Από την πλευρά της Adweb o Σπύρος Παπαγεωργίου ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι για την νέα μας συνεργασία με την Πόπη Τσαπανίδου και το site ipop.gr. Ανυπομονούμε να χειριστούμε έναν επιπλέον απαιτητικό ρόλο, βασιζόμενοι στις δυνατότητες της Adweb και φυσικά στις ικανότητες και τη θετική ενέργεια που διακρίνουν την εκδότρια και συνεργάτη μας».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr