NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Η Apple βάζει «τέλος» στο iTunes και δημιουργεί ξεχωριστές εφαρμογές

Η Apple βάζει «τέλος» στο iTunes και δημιουργεί ξεχωριστές εφαρμογές
04_06_2019 | 16:41 04_06_2019 | 16:43
epixeiro icon Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία

Το «τέλος» μιας ιστορικής εφαρμογής ανακοινώθηκε στο χθεσινό WWDC της Apple, με την εταιρεία να γνωστοποιεί πως το iTunes φτάνει σε ένα ιδιόμορφο τέλος και πως θα διαχωριστεί σε τρεις ξεχωριστές εφαρμογές.

Συγκεκριμένα, το iTunes θα διαχωριστεί σε τρεις εφαρμογές για macOS, τις Podcasts, TV και Music. Η συγκεκριμένη αλλαγή θα κάνει την εμφάνιση της με το macOS 10.15 και έχει ήδη ενεργοποιηθεί στο iOS.

Το ίδιο το iTunes είναι «απομεινάρι» μιας διαφορετικής εποχής στην οποία οι άνθρωποι αγόραζαν όλη τη μουσική και τις ταινίες τους σε ένα μέρος. Με την έλευση του streaming και υπηρεσιών όπως το Spotify, ήταν εμφανές πως έμενε πίσω.

Οι νέες εφαρμογές διαθέτουν πολύχρωμες πλευρικές γραμμές και στοχευμένα μενού, που είναι εύκολα στην πλοήγηση, ειδικά σε σύγκριση με το «απαρχαιωμένο» iTunes. Το Apple Music, όπως υποδηλώνει το όνομά του, εστιάζεται στη μουσική και προσφέρει εξατομικευμένες προτάσεις, ενώ τα Podcasts είναι αφιερωμένα στην εμπειρία ακρόασης podcast. Η εφαρμογή τηλεόρασης θα περιλαμβάνει το αποκλειστικό περιεχόμενο της Apple μαζί με τις εκπομπές άλλων παρόχων, συμπεριλαμβανομένων των Showtime και HBO. Υποστηρίζει ήχο 4K HDR και Dolby Atmos.

Με πληροφορίες από Verge

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr