NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Πολύτιμα insights για την Εξυπηρέτηση Πελατών ανέδειξε το ΕΙΕΠ

Πολύτιμα insights για την Εξυπηρέτηση Πελατών ανέδειξε το ΕΙΕΠ
06_06_2019 | 12:33
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Μέσα από το χθεσινό 14ο Ελληνικό Συνέδριο Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατών

Τη στρατηγική σημασία της επένδυσης στην εκπαίδευση και κατάρτιση των εργαζομένων στον κλάδο των πωλήσεων ανέδειξε, μεταξύ άλλων, το 14ο Ελληνικό Συνέδριο Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουνίου, στο Αμφιθέατρο ΟΤΕAcademy, από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), με παρουσία περισσοτέρων από 270 στελέχη από τον ευρύτερο κλάδο του λιανεμπορίου και των υπηρεσιών.

Οι ομιλητές τόνισαν τη σημασία της δημιουργίας μιας δυνατής εσωτερικής εταιρικής κουλτούρας, η οποία οδηγεί σε πιο ευχαριστημένους και παραγωγικούς εργαζομένους, υπογράμμισαν την αναγκαιότητα για άμεσο ψηφιακό μετασχηματισμό και εισαγωγή νέων τεχνολογιών στα καταστήματα, με πολλαπλά οφέλη τόσο για τις εταιρείες όσο και για τους πελάτες, ενώ αναφέρθηκαν και στο σύγχρονο προφίλ του Έλληνα καταναλωτή, στις ανάγκες και στις επιθυμίες του. Ιδιαίτερα σημαντική αναδείχθηκε η ανθρώπινη επαφή, διάδραση και επικοινωνία με τον πελάτη, τόσο στο φυσικό κατάστημα, όσο και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Παράλληλα, προέκυψε το συμπέρασμα ότι στο πλαίσιο της επιτυχημένης εξυπηρέτησης, πρέπει να συνδεθούν και να έρθουν σε ουσιαστική επαφή εργαζόμενοι και πελάτες, με τους ομιλητές να προτρέπουν τις εταιρείες να μετατρέψουν τους πελάτες στην marketing team τους. Επίσης, στα σημαντικότερα συμπεράσματα του Συνεδρίου περιλαμβάνεται η παραδοχή ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία μιας επιχείρησης είναι η αυτογνωσία. Να γνωρίζει, δηλαδή, και να παραμένει συνεπής στην ταυτότητα, τον σκοπό και τη φιλοσοφία της. Τέλος, οι παρευρισκόμενοι κλήθηκαν να εμπιστεύονται τους πελάτες τους και να αντιμετωπίζουν τα παράπονά τους ως «σκαλοπάτια» για να πάνε ακόμα πιο ψηλά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Event Host Δημήτρης Μακαλιάς, μαζί με τον Ζήση Ρούμπο, έδωσαν μια χιουμοριστική νότα στην εκδήλωση, μέσα από ένα Comedy Act για μια διαφορετική Εξυπηρέτηση Πελατών.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr