NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η ICAP στηρίζει το κοινωνικό έργο του Ινστιτούτου Prolepsis

Η ICAP στηρίζει το κοινωνικό έργο του Ινστιτούτου Prolepsis

H ICAP βρίσκεται δίπλα στο Ινστιτούτο Prolepsis προσφέροντας υλικοτεχνικό εξοπλισμό αλλά και τεχνογνωσία και συμβουλευτική οργάνωσης και λειτουργικής διαχείρισης Call Center, με στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Ινστιτούτου.

Συγκεκριμένα, ανταποκρινόμενη άμεσα σε αίτημα του Ινστιτούτου, προχώρησε στη δωρεά πέντε σύγχρονων και πλήρως εξοπλισμένων ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι τοποθετήθηκαν στα γραφεία του Ινστιτούτου Prolepsis στο Μαρούσι για τις ανάγκες λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου στήριξης ηλικιωμένων.

Εξειδικευμένα στελέχη της ICAP Contact Center υποστήριξαν σε επίπεδο Συμβουλευτικό αλλά και τεχνογνωσίας το στήσιμο του τηλεφωνικού κέντρου, το οποίο σχεδιάζεται να λειτουργήσει ως γραμμή βοήθειας και συμβουλευτικής στήριξης για άτομα τρίτης ηλικίας. Η ICAP θα συνεχίσει να υποστηρίζει το τηλεφωνικό κέντρο και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του με την εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων της.

Η κα Αφροδίτη Βελουδάκη, MA, PhD, ως Γενική Διευθύντρια του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής, Prolepsis, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους της ICAP για το ειλικρινές ενδιαφέρον τους και την άμεση ανταπόκρισή τους. Χάρη στον εξοπλισμό και τη βοήθεια που παρείχαν τα έμπειρα στελέχη της κάναμε τα πρώτα, σημαντικά βήματα για τη νέα πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Prolepsis να σταθεί δίπλα στα άτομα τρίτης ηλικίας σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό Association of Petits Frères des Pauvres. Είμαστε ευγνώμονες για αυτή την προσφορά και ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας με την ICAP, μία εταιρεία πρωτοπόρο σε θέματα σχεδιασμού, οργάνωσης και διαχείρισης έργων που αναπτύσσουν τις υποδομές οργανισμών και εταιρειών.»

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr