NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Χρηματοδότες και ΜΚΟ σε ένα Speed-dating διαφορετικό από τα άλλα

Χρηματοδότες και ΜΚΟ σε ένα Speed-dating διαφορετικό από τα άλλα
07_06_2019 | 11:36 07_06_2019 | 11:40
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η εκδήλωση θεσμός για τις κοινωφελείς οργανώσεις, έδωσε για 3η συνεχόμενη χρονιά την ευκαιρία σε σχεδόν 70 ΜΚΟ από όλη την Ελλάδα να έλθουν σε επαφή με Εκπροσώπους από 19 Κοινωφελή Ιδρύματα, Εταιρείες και Πρεσβείες, κάνοντας speed-dating!

Το HIGGS Donors Speed-dating Event ΙΙΙ πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουνίου 2019, στο κτίριο του HIGGS. Σε 5 ώρες, ΜΚΟ από όλη την Ελλάδα παρουσίασαν τη δράση και το έργο τους, Χρηματοδότες παρέθεσαν τη στρατηγική τους και μαζί διερεύνησαν δυνητικές συνεργασίες που θα βοηθήσουν την κοινωνία μας να καλύψει σημαντικές ανάγκες ευάλωτων ομάδων, σε 5 κατηγορίες: Εκπαίδευση, Κοινωνική Πρόνοια, Οικονομική Ανάπτυξη, Περιβάλλον, Υγεία & 3η Ηλικία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Ιδρυτικός Δωρητής του HIGGS, και το Costas M. Lemos Foundation, ο Μεγάλος Δωρητής του οργανισμού.

Χρηματοδότες και ΜΚΟ σε ένα Speed-dating διαφορετικό από τα άλλα

Ήταν πλαισιωμένοι από τους: ΑΒ Βασιλόπουλο, Αθηναϊκή Ζυθοποιΐα, Alpha Bank, Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, Ίδρυμα Μποδοσάκη, Μορφωτικό Τμήμα της Πρεσβείας των Η.Π.Α, Nestle Hellas, Οικογένεια Χριστοδούλου, Παπαστράτο, PwC Greece, Stoiximan, ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, Hellenic Initiative, Τράπεζα Πειραιώς, Υγεία.

Ο Διευθυντής του HIGGS, Σωτήρης Πετρόπουλος δήλωσε: «Το HIGGS δημιουργήθηκε για να ενεργοποιήσει όλες τις δυνάμεις της κοινωνίας μας, ώστε να συνεργαστούν για να δώσουν μαζί λύσεις στα προβλήματα ευάλωτων ομάδων, και το Donors Speed-dating event είναι ένας τρόπος για να κάνουμε πράξη το σκοπό μας. Η μεγάλη ανταπόκριση Χρηματοδοτών και ΜΚΟ από όλη την Ελλάδα μας δίνει χαρά και δύναμη για τη συνέχεια. Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν και δίνουμε ραντεβού για το επόμενο!»

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr