NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

Συνεργασία MITEF Greece και Cyprus Seeds για την υποστήριξη τεχνοβλαστών

Συνεργασία MITEF Greece και Cyprus Seeds για την υποστήριξη τεχνοβλαστών
07_06_2019 | 12:13 07_06_2019 | 12:15
epixeiro icon Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων, Κύπρος

Στις 24 Μαΐου 2019, το MIT Enterprise Forum Greece (MITEF) υπέγραψε μνημόνιο και συμφωνία συνεργασίας με το Cyprus Seeds για την εφαρμογή του Προγράμματος 2019/2020. Η συνεργασία αποτελείται από μια σειρά εργαστηρίων και παροχή συνεχούς καθοδήγησης, συμβουλών και δικτύωσης με επενδυτές και ταμεία επιχειρηματικών κεφαλαίων στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Το MITEF, το ελληνικό τμήμα του MIT Enterprise Forum Global, υποστηρίζει την ανάπτυξη του Cyprus Seeds από την ίδρυση του το 2018 «και θα συνεχίσει να το κάνει, προσφέροντας μια σειρά από πρακτικά και διαδραστικά workshops, βασισμένα στην πενταετή πείρα του στην εφαρμογή του προγράμματος επιτάχυνσης για νεοσύστατες επιχειρήσεις στην Ελλάδα». Τα workshops θα αναφέρονται σε διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένης της εμπορευματοποίησης της ακαδημαϊκής έρευνας, της ερευνάς αγοράς και του «pitching» στους επενδυτές.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε στενά με το Cyprus Seeds και να λειτουργήσουμε ως καταλύτες για να επιταχύνουμε τη δημιουργία και την ανάπτυξη spinoffs στην χώρα του» δήλωσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρος του MITEF Greece, στη συνάντηση με τη Μαρία Γεωργιάδου, Διευθύνουσα Σύμβουλο του Cyprus Seeds, κατά την υπογραφή της συμφωνίας στις 24 Μαΐου.

Συνεργαζόμενο με το Cyprus Seeds, το MITEF Greece αναφέρει πως «συμβάλλει στην αναζωογόνηση του τεχνολογικού οικοσυστήματος και στην επιτάχυνση της οικονομικής ανάπτυξης στην περιοχή της Νότιας Μεσογείου».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr