NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Project Scarlett: Η Microsoft αποκάλυψε τις πρώτες πληροφορίες για το επόμενο Xbox [video]

Project Scarlett: Η Microsoft αποκάλυψε τις πρώτες πληροφορίες για το επόμενο Xbox [video]
10_06_2019 | 17:00 10_06_2019 | 17:01
epixeiro icon Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία

Τις πρώτες πληροφορίες για την επόμενη έκδοση της παιχνιδοκονσόλας της, του Xbox, γνωστοποίησε η Microsoft, κατά τη διάρκεια της φετινής E3.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η συσκευή, που φέρει την κωδική ονομασία «Project Scarlett», θα κάνει την εμφάνιση της μέσα στην επόμενη χρονιά, δηλαδή μέσα στο 2020.

Αυτή θα στοχεύει στη μείωση των χρόνων φόρτωσης των παιχνιδιών, κάνοντας χρήση GDDR6 RAM καθώς επίσης και μιας «νέας γενιάς SSD», ο οποίος θα λειτουργεί ως «virtual RAM». Τα παραπάνω θα οδηγήσουν σε «πάνω από 40 φορές καλύτερη απόδοση σε σχέση με την τρέχουσα γενιά».

Η Microsoft δεν αναφέρθηκε λεπτομερώς στον επεξεργαστή του συστήματος, ο οποίος θα είναι κατασκευής AMD, αλλά δήλωσε ότι θα χρησιμοποιεί την «τελευταία τεχνολογία Zen 2 και Navi». Η εταιρεία δήλωσε ότι το σύστημα θα είναι «τέσσερις φορές πιο ισχυρό από το Xbox One X» και θα υποστηρίζει ανάλυση μέχρι 8K.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, «χιλιάδες τίτλοι από τις τέσσερις γενιές της κονσόλας θα δείχνουν και θα παίζουν καλύτερα στο Project Scarlett», κάτι που σημαίνει πως θα υπάρχει και υποστήριξη παιχνιδιών από τα προηγούμενα Xbox.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr