NEWSFLASH...
Top Stories από το Διαδίκτυο
ανάγνωση

Πρώην στέλεχος της Google αποκαλύπτει τι αναζητά στους υποψήφιους για εργασία

Πρώην στέλεχος της Google αποκαλύπτει τι αναζητά στους υποψήφιους για εργασία
13_07_2016 | 11:33 15_11_2016 | 11:24

Η Sukhinder Singh Cassidy ξέρει τι θέλει να δει στους εργαζομένους της.

Η CEO της ιστοσελίδας Joyus και ιδρύτρια του theBoardlist.com, μια σελίδα που σκοπό έχει την είσοδο όλο και περισσότερων γυναικών στα διοικητικά συμβούλια, είπε πρόσφατα στον Adam Bryant των New York Times πως όταν προσλαμβάνει ενδιαφέρεται για πραγματικά έξυπνους ανθρώπους, αλλά "μου αρέσουν οι πραγματικά έξυπνοι άνθρωποι που επικεντρώνονται πρώτα στο καλό της εταιρείας και δευτερευόντως στο δικό τους."

Συνέχισε λέγοντας: "Αυτό κερδίζει το σεβασμό μου περισσότερο από κάθε τι άλλο. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός το να βρεις κάποιον που είναι ικανός και έξυπνος, άλλα ταυτόχρονα διαθέτει ένα μέτρο ταπεινότητας και μετριοφροσύνης για τη θέση του στον κόσμο. Έχω συναναστραφεί με πολλά άτομα που ήταν πολύ έξυπνα, αλλά όλα περιστρέφονταν γύρω από τον εαυτό τους. Και αυτό είναι πολύ απογοητευτικό για μένα."

Η Cassidy, που προηγουμένως εργάστηκε σε πολύ μεγάλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Merrill Lynch, Amazon, και Google, λέει πως κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων θέτει πάντα την εξής ερώτηση: "Τι εξαντλεί την ενέργειά σου και τι σου δίνει ενέργεια;"

"Αυτό μου λέει πολλά για το τι τους αρέσει να κάνουν και σε τι είναι καλοί", καταλήγει η Cassidy.

Πηγή: Semifind

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr