NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Fuckup Nights Heraklion: Χρειαζόμαστε περισσότερες αποτυχίες!

Fuckup Nights Heraklion: Χρειαζόμαστε περισσότερες αποτυχίες!
12_06_2019 | 11:16
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Fuckup Nights Heraklion υποδέχτηκε το καλοκαίρι με το 6ο κατά σειρά event του, το οποίο είχε τον χαρακτηρισμό SummAir. Μαζί με το καλοκαίρι, όμως, υποδέχτηκε και 200 άτομα που γέμισαν το Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου το βράδυ της Παρασκευής, στις 7 Ιουνίου.

Το Ηράκλειο φαίνεται να ανταποκρίνεται στον στόχο της ομάδας του Bizrupt, που διοργανώνει το event, να σταματήσει η αποτυχία να αποτελεί ταμπού και να αποκτήσει η κοινωνία μια διαφορετική κουλτούρα γύρω από αυτήν. Σκοπός του event είναι να «ξεκλειδώσει» τους επαγγελματίες κάθε κλάδου, ώστε να είξουν πώς μπορούμε να μοιραζόμαστε τα λάθη μας, να μάθουν κι άλλοι άνθρωποι από αυτά και, τελικά, να απομυθοποιηθεί η έννοια της αποτυχίας.

Σε κάθε Fuckup Nights event, οι ομιλητές έχουν στη διάθεσή τους μόνο 7 λεπτά και 10 φωτογραφίες για να μοιραστούν τα λάθη και τις αποτυχίες τους. Οι ομιλητές του Fuckup Nights Heraklion // VOL.6 SummAir ήταν:

Η Δέσποινα Λιμνιωτάκη, Κοινωνική Επιχειρηματίας & Founder The Healing Tree (healingtreecommunity.com).

Πώς είναι να αποφασίζεις να κλείσεις τη μακροχρόνια επιτυχημένη, οικογενειακή επιχείριση για να κυνηγήσεις το όνειρό σου; Πώς καταφέρνεις να κάνεις την αποτυχία για τα μάτια των άλλων, δική σου ευτυχία; Για όλα αυτά μας μίλησε η Δέσποινα, δείχνοντας τον δρόμο της εκπλήρωσης των ονείρων μας.

Ο Στέλιος Παπαρδέλας, Φωτογράφος & Κάτοικος του πλανήτη Γη.

Ένας άνθρωπος ιδιαίτερος, ένας τρόπος ζωής μοναδικός. Μία συνεχόμενη περιπλάνηση σε όλη τη γη, στην οποία η αποτυχία πολλές φορές είναι κομμάτι της καθημερινότητας. Ο Στέλιος υποστηρίζει πως σημασία έχει μόνο πώς νιώθεις εσύ με τις πράξεις και τις αποφάσεις σου, κι όχι τι ορίζουν οι άλλοι γι’ αυτές.

Ο Ευάγγελος Αυγουλάς, Δικηγόρος, Πρόεδρος “Seaman’s Home” & Μέλος Επιτροπής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας ΚΕΔΕ (kedke.gr).

Ο Βαγγέλης είναι τυφλός... fuckup εξ’ ορισμού, θα έλεγε κανείς. Κι όμως, αν και για όλους αποτελούσε το μεγαλύτερο εμπόδιο στην εξέλιξη του, για τον ίδιο ήταν μια πρόκληση ανατροπής των προγνωστικών. Η αποτυχία μπορεί να αποτραπεί. Αλλά και να μην αποτραπεί, μπορείς να σηκωθείς ξανά και προσπαθήσεις!

Η Λένα Μπορμπουδάκη, Health Economist, MPH, (c)PhD & Διευθύντρια έκθεσης Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης (nhmc.uoc.gr). Η αποτυχία δεν οφείλεται πάντα σ’ εσένα. Υπάρχουν και οι αστάθμητοι εξωτερικοί παράγοντες, που μπορούν να εκτρέψουν την επιτυχημένη πορεία σου. Στην περίπτωση της Λένας, μια καριέρα διακόπηκε απότομα. Μία άλλη την περίμενε στη γωνία, όταν κατάλαβε πως πρέπει να συνεχίζεις να αγωνίζεσαι για την ευτυχία σου!

H μοναδική Σάντρα-Οντέτ Κυπριωτάκη ήταν η οικοδέσποινα της βραδιάς!

Υποστηρικτές της βραδιάς ήταν η Baked Advertising ( baked.gr), το The Central Boutique Apartments ( fb.com/thecentralboutiqueapts), η DoubleO Woodcrafts (doubleosunglasses.com), η Xaritakis.gr, το Νερό Κρήνη (kriniclub.gr) και το Europe Direct Crete (europedirect-crete.gr)

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν: KISS FM 9.61 (kissradio.gr), ALPHANEWS 106.2 (alpha1062.gr), MUSIC CLUB 105.8 (musicclub.gr) και το epixeiro.gr.

Το επόμενο Fuckup Nights Heraklion θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο! Σημειώστε το και μείνετε συντονισμένοι (meetup.com/Fuckup-Nights-Heraklion) για λεπτομέρειες.

Περισσότερα για το Fuckup Nights Heraklion: Facebook Site: https://bizrupt.gr Email: info@bizrupt.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr