NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Η Revolut προσφέρει υποστήριξη του Apple Pay σε 16 ευρωπαϊκές αγορές

Η Revolut προσφέρει υποστήριξη του Apple Pay σε 16 ευρωπαϊκές αγορές

Σε επέκταση της υποστήριξης του Apple Pay προχώρησε η Revolut, ανακοινώνοντας μια σειρά ευρωπαϊκών χωρών για τις οποίες θα είναι πλέον διαθέσιμο το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Η λίστα περιλαμβάνει τις ακόλουθες χώρες: Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Πολωνία, Γερμανία, Τσεχία, Ισπανία, Ιταλία, Ελβετία, Ιρλανδία, Βέλγιο, Αυστρία, Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Φινλανδία και Ισλανδία.

Οι χρήστες της υπηρεσίας στις παραπάνω χώρες μπορούν να προσθέσουν την κάρτα Revolut στο Apple Pay μέσω της εφαρμογής Revolut ή μέσω της εφαρμογής Wallet της Apple. Εκείνοι που δεν διαθέτουν φυσική κάρτα μπορούν να προσθέσουν μια εικονική κάρτα στο Apple Wallet μέσω της εφαρμογής Revolut.

Όπως δήλωσε ο Product Owner της Revolut, Arthur Johanet, «ο τελικός στόχος της Revolut είναι να προσφέρει στους πελάτες της ένα χρήσιμο εργαλείο για τη διαχείριση κάθε πτυχής της οικονομικής τους ζωής και η δυνατότητα να πραγματοποιούν πληρωμές γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Οι πελάτες μας ζητούν το Apple Pay εδώ και αρκετό καιρό, οπότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να αρχίσουμε την ανάπτυξη, ξεκινώντας από 16 αγορές. Αυτό είναι ένα πολύ θετικό βήμα προς τα εμπρός, επιτρέποντας στους πελάτες μας να χρησιμοποιούν τα χρήματά τους με τον τρόπο που θέλουν».

Επί του παρόντος, δεν υπάρχουν πληροφορίες όσον αφορά στην παροχή του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού για το ελληνικό κοινό, με την Revolut να αναφέρει, μετά από σχετικό ερώτημά, πως «we will keep you updated about this».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr