NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Praktiker: Επένδυση 1 εκ. ευρώ για την ανακαίνιση του καταστήματος της Αγ. Βαρβάρας

Praktiker: Επένδυση 1 εκ. ευρώ για την ανακαίνιση του καταστήματος της Αγ. Βαρβάρας
12_06_2019 | 13:59 12_06_2019 | 14:15
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Η Praktiker Hellas, με μία επένδυση ύψους €1εκ, ολοκλήρωσε τον Ιούνιο του 2019 την ανακαίνιση του καταστήματος της Αγίας Βαρβάρας. Σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο, από την Πέμπτη 13 Ιουνίου έως τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, όλοι οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή για την ανανέωση του καταστήματος.

Σε αυτό το διάστημα, αποκλειστικά οι πελάτες του καταστήματος της Αγίας Βαρβάρας, «μπορούν να απολαύσουν μεγάλες προσφορές, να παρακολουθήσουν επιδείξεις προϊόντων, καθώς και να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα για το σπίτι και τον κήπο, μεγάλης αξίας. Επίσης, παρέχεται δωρεάν μεταφορά για όλες τις αγορές προϊόντων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 13.06.2019 έως 17.06.2019, ανεξάρτητα από την ημερομηνία παράδοσης».

Το κατάστημα της Αγίας Βαρβάρας διαθέτει πλέον Τμήμα Deco, ειδικό Color Box, με υπηρεσία ανάμειξης χρωμάτων, Κέντρο Πατωμάτων, εξειδικευμένα Τμήματα Έκθεσης Επίπλων, Οικιακών Ειδών και Ειδών Υγιεινής. Η επένδυση στο κατάστημα της Αγίας Βαρβάρας πραγματοποιήθηκε ως συνέχεια του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης και ανανέωσης των καταστημάτων που ξεκίνησε η Praktiker Hellas το 2016 με τα νέα καταστήματα της Ρόδου και της Παλλήνης, καθώς με την ανακαίνιση στον Ταύρο. Στόχος της εταιρίας είναι να ανανεώσει όλα τα καταστήματα του Δικτύου της πανελλαδικά σε βάθος τετραετίας.

Με αφορμή τη μεγάλη γιορτή για την ανανέωση του καταστήματος της Αγίας Βαρβάρας, ο Γιάννης Σελαλμαζίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Praktiker Hellas, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που ανακαινίσαμε ένα από τα πρώτα καταστήματα του Δικτύου μας, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1993 και έως σήμερα προσφέρει αγοραστικές εμπειρίες κορυφής σε όλους τους πελάτες του. Το κατάστημα της Αγίας Βαρβάρας είναι το τέταρτο κατά σειρά κατάστημα που αποτυπώνει τη ανανεωμένη ταυτότητα της Praktiker Hellas, η οποία έχει εφαρμοστεί επίσης στα νέα καταστήματα της Ρόδου και της Παλλήνης, καθώς και στο κατάστημα – ναυαρχίδα μας στον Ταύρο, που ανανεώσαμε πριν 2 χρόνια. Όλη η ομάδα της Praktiker Hellas, και ακόμη περισσότερο οι 110 εργαζόμενοι του Praktiker Αγίας Βαρβάρας, περιμένουμε με ενθουσιασμό να καλωσορίσουμε τους πελάτες μας στον ανανεωμένο μας χώρο και να τους προσφέρουμε ακόμη πιο ξεχωριστές αγοραστικές εμπειρίες!»

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr