NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Όλα έτοιμα για το 1ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης στη Θεσσαλία

Όλα έτοιμα για το 1ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης στη Θεσσαλία
12_06_2019 | 14:53
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για το 1ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης - Θεσσαλία 2019, που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα στις 29 Ιουνίου 2019.

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι να αποκτήσει ο επισκέπτης και κυρίως οι νέοι, συνολική εικόνα για τις προσφερόμενες ευκαιρίες και δυνατότητες στην εκπαίδευση και στη βελτίωση ατομικών προσόντων και δεξιοτήτων. Παρέχεται δηλαδή η δυνατότητα σε μελλοντικούς φοιτητές να αποκτήσουν άμεση και προσωπική άποψη καθώς θα συναντήσουν, συγκεντρωμένους σε ένα χώρο, όλους τους φορείς εκπαίδευσης και θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί τους καθετί που αφορά τις σπουδές τους. Η είσοδος στο Φεστιβάλ και η συμμετοχή στις παράλληλες εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Με πολυάριθμη συμμετοχή εκπροσωπούνται και παρουσιάζουν προγράμματα κατάρτισης, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, περισσότερα από 100 Εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Το φεστιβάλ αναμένεται να παρακολουθήσουν πάνω από 1.500 επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στις παρουσιάσεις, διαλέξεις και workshops που αφορούν στην επιλογή θεματικής ενότητας σπουδών, τις προϋποθέσεις και συνθήκες που ισχύουν για κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα, καθώς και ζητήματα επαγγελματικής αποκατάστασης μετά τις σπουδές. Το πλήρες πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο εντός των ημερών στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Στους συμμετέχοντες θα κληρωθούν μεγάλα δώρα σχετικά με τις σπουδές τους, όπως υποτροφίες και ηλεκτρονικές συσκευές (laptop – tablets – mobile phones). Για τη συμμετοχή στην κλήρωση είναι απαραίτητη η προεγγραφή ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr