NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η Intracom Telecom εγκαινίασε τη θυγατρική της στην Ιταλία

Η Intracom Telecom εγκαινίασε τη θυγατρική της στην Ιταλία

Η Intracom Telecom ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της θυγατρικής της στην Ιταλία, «σύμφωνα με τη δέσμευσή της και τον επιχειρησιακό προγραμματισμό της να συνεχίσει να παρέχει προηγμένη τεχνολογία στην περιοχή της Μεσογείου». Η εταιρεία γιόρτασε τα εγκαίνια στις 6 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Ρώμη.

Η Intracom Telecom Italia βρίσκεται στο Μόντσα του Μιλάνου, αποτελώντας μια ενιαία τοποθεσία για το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις και την υποστήριξη του πλήρους χαρτοφυλακίου της Intracom Telecom Group. Η έδρα του Ομίλου βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, Διευθυντής Marketing του χαρτοφυλακίου ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom, δήλωσε: «η έναρξη λειτουργίας αυτής της θυγατρικής θα ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία του Ομίλου σε μια σημαντική και ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά, την τρίτη μεγαλύτερη οικονομία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Intracom Telecom προμηθεύει και υποστηρίζει δίκτυα στην Ιταλία από το 2014, με ειδίκευση στον τομέα της σύνδεσης Ultra-Broadband Internet σε συνδρομητές αγροτικών περιοχών».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr