NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Action Global Communications προβάλλει ελληνικά προϊόντα σε αγορές του εξωτερικού

Η Action Global Communications προβάλλει ελληνικά προϊόντα σε αγορές του εξωτερικού

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα της Action Global Communications στο Κουβέιτ ανέλαβε την προβολή και παρουσίαση της καμπάνιας Great Flavors με έμφαση στα ελληνικά οργανικά προϊόντα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης European Food Products Presentation που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο στο ξενοδοχείο Four Points by Sheraton.

Μέσω του προγράμματος Great Flavors που χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και την Ελλάδα, η Action Global Communications παρουσίασε μια σειρά από ελληνικά ποιοτικά προϊόντα προστατευμένης ονομασίας προέλευσης (ΠΟΠ) και προστατευμένης γεωγραφικής ένδειξης (ΠΓΕ), όπως η φέτα ΠΟΠ, η γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ, τα φιστίκια Μώλου Φθιώτιδας ΠΟΠ, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ΠΓΕ & ΠΟΠ και η σταφίδα Ζακύνθου ΠΟΠ, σε εισαγωγείς, διανομείς, δημοσιογράφους και καταναλωτές από το Κουβέιτ. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια παρουσίαση για τα προϊόντα, να τα δοκιμάσουν και να συζητήσουν με εμπορικούς εκπροσώπους από την Ελλάδα.

Η Action Global Communications, με παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες, είναι ένα από τα κορυφαία ανεξάρτητα δίκτυα στρατηγικής επικοινωνίας στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τα Βαλκάνια, τη Βαλτική, τη Ρωσία, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr