NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Google: Αλλαγές στον συγχρονισμό των φωτογραφιών - Πώς θα διατηρήσετε backup!

Google: Αλλαγές στον συγχρονισμό των φωτογραφιών - Πώς θα διατηρήσετε backup!

Σε αλλαγές στον τρόπο που συγχρονίζει τις φωτογραφίες των χρηστών μεταξύ των υπηρεσιών Photos και Drive ανακοίνωσε πως προχωρά η Google, λόγω του ότι οι χρήστες βρίσκουν τις υπάρχουσες διαδικασίες «μπερδεμένες».

Ξεκινώντας από τον Ιούλιο, οι νέες φωτογραφίες και τα βίντεο από το Drive δεν θα εμφανίζονται αυτόματα στην υπηρεσία Photos. Ομοίως, νέες φωτογραφίες και βίντεο που ανεβαίνουν στην προαναφερθείσα υπηρεσία δεν θα μπαίνουν στον φάκελο «Φωτογραφίες» του Drive. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που διαγράφονται από το Drive δεν θα καταργούνται και από το Photos, αλλά και το ανάποδο.

Η εταιρεία προχωράει στην υιοθέτηση ενός νέου χαρακτηριστικού στην υπηρεσία Photos, το «Upload from Drive», το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα χειροκίνητης μεταφόρτωσης υλικού από τη δεύτερη υπηρεσία. Το υλικό στις δύο πηρεσίες δεν θα είναι «συνδεδεμένο».

Οι χρήστες μπορούν να κρατούν αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών μέσω της εφαρμογής Google Photos. Ανοίγοντας την εφαρμογή και κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις γραμμές πάνω αριστερά, επιλέγουν Settings, στη συνέχεια Backup and sync και ενεργοποιούν την σχετική επιλογή.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr