NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις
ανάγνωση

Νέα Αποτελέσματα στο Πρόγραμμα «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Β Κύκλος)»

Νέα Αποτελέσματα στο Πρόγραμμα «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Β Κύκλος)»

Ανακοινώθηκαν σήμερα νέοι κατάλογοι δυνητικών δικαιούχων για την 1η Περίοδο Υποβολών Επενδυτικών σχεδίων της Δράσης «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Β Κύκλος)».

Δείτε την Απόφαση εδώ.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει το αργότερο έως την Παρασκευή 19/07/2019, να υποβάλουν τον φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην Αναλυτική Πρόσκλησης Ο φάκελος των δικαιολογητικών θα πρέπει να υποβληθεί στην έδρα του εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ, ανάλογα με την περιφέρεια υλοποίησης του επιχειρηματικού σχεδίου.

Για όσες αιτήσεις χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων υποβληθούν τα δικαιολογητικά πριν την ως άνω καταληκτική ημερομηνία, θα εξετάζονται κατά προτεραιότητα από τον ΕΦΕΠΑΕ και κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Αξιολόγησης, για όσα επιχειρηματικά σχέδια θεμελιώνεται το δικαίωμα υπαγωγής τους στη δράση θα εκδίδεται άμεσα η σχετική Απόφαση Ένταξής τους στη Δράση.

Αν είστε μεταξύ των επιτυχόντων και θέλετε πληροφορίες – υποστήριξη για την ορθή παρακολούθηση του επενδυτικού σας σχεδίου μπορείτε να επικοινωνήσετε με την HFT Consultants στο τηλ 2106565400 ή μέσω mail στο info@hft.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr