NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Ηλεκτρονικό παντοπωλείο: Το Skroutz Food θα «χτυπήσει» και με έξυπνο καλάθι

Ηλεκτρονικό παντοπωλείο: Το Skroutz Food θα «χτυπήσει» και με έξυπνο καλάθι

Δυνατότητες παράδοσης τροφίμων μέσω υπηρεσίας «έξυπνου καλαθιού» θα προσφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, το Skroutz Food, η υπηρεσία που βρίσκεται «στα σκαριά» από την γνωστή μηχανή σύγκρισης τιμών και για την οποία ακούσαμε, για πρώτη φορά, πριν από μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, το «έξυπνο καλάθι» δεν θα αποτελεί µια απάντηση στα online super market, αλλά περισσότερο ένα online κατάστημα «ευκαιρίας» (convenience store), από το οποίο ο χρήστης θα µπορεί να αγοράσει και να του παραδοθούν άµεσα είδη όπως καφές, τσάι, σνακ και είδη πρωινού.

Η καταναλωτική οµάδα στην οποία στοχεύει η οµάδα της Skroutz είναι αφενός ο κόσµος της εργασίας (προµήθειες για το γραφείο) αλλά και του τουρισµού και ειδικότερα οι επισκέπτες τύπου Airbnb.

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία έχει ήδη δημοσιεύσει την σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, από επιχειρήσεις και χρήστες, χωρίς να δίνει συγκεκριμένες πληροφορίες και αναφέροντας απλώς πως η έναρξη λειτουργίας του Skroutz Food, όπως θα είναι η ονομασία του, θα γίνει «σε λίγες ημέρες».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr