NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Οι αμερικανικές πιέσεις προβληματίζουν την Huawei: «Δεν περιμέναμε ότι η ζημιά θα είναι τόσο σοβαρή»

Οι αμερικανικές πιέσεις προβληματίζουν την Huawei: «Δεν περιμέναμε ότι η ζημιά θα είναι τόσο σοβαρή»

Σημαντικό πλήγμα στα έσοδα της αναμένει η κινεζική Huawei, λόγω των πιέσεων από την αμερικανική πλευρά και των «μπλόκων» που έχει επιβάλει η κυβέρνηση του Donald Trump.

Όπως δήλωσε ο Ren Zhengfei, ο ιδρυτής του τηλεπικοινωνιακού κολοσσού, «τα επόμενα δύο χρόνια, πιστεύω ότι θα μειώσουμε την παραγωγική μας ικανότητα, τα έσοδά μας θα μειωθούν κατά περίπου 30 δισεκατομμύρια δολάρια σε σχέση με τις προβλέψεις, επομένως τα έσοδα από τις πωλήσεις του τρέχοντος έτους και του επόμενου θα είναι περίπου 100 δισεκατομμύρια δολάρια». Ο ίδιος υπογράμμισε πως η εταιρεία θα ανακτήσει την αναπτυξιακή της δυνατότητα μετά το 2020.

Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες θέλουν την Huawei να μειώνει τις διεθνείς παραδόσεις smartphone κατά 40 με 60 εκατομμύρια συσκευές. Ανάμεσα στις κινήσεις που εξετάζονται, σύμφωνα με το Bloomberg, βρίσκεται ακόμη και η απόσυρση του Honor 20. Η συσκευή θα ξεκινήσει τις πωλήσεις μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά τα στελέχη της Huawei εμφανίζονται έτοιμα να μειώσουν τις παραδόσεις, εάν δεν υπάρξει το προσδοκώμενο ενδιαφέρον.

Χαρακτηριστικό είναι πως, κατά τη διάρκεια συζήτησης, ο Zhengfei υποστήριξε πως «δεν περιμέναμε ότι η ζημιά θα είναι τόσο σοβαρή».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr