NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις
ανάγνωση

Δημοσιεύθηκε ο Βαθμολογικός Πίνακας Κατάταξης και οι Απορρίψεις της Δράσης «Ψηφιακό Άλμα»

Δημοσιεύθηκε ο Βαθμολογικός Πίνακας Κατάταξης και οι Απορρίψεις της Δράσης «Ψηφιακό Άλμα»
18_06_2019 | 13:31 18_06_2019 | 13:33
epixeiro icon Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις

Το Υπουργείο Οικονομίας ανακοίνωσε, πριν από λίγο, τον βαθμολογικό πίνακα κατάταξης και τις απορρίψεις αιτήσεων χρηματοδότησης επενδυτικών σχεδίων των περιφερειών μετάβασης, της δράσης «Ψηφιακό Άλμα» του Ε.Π «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Βάσει αυτής, αποφασίζει:

  1. Την βαθμολογική κατάταξη των Αιτήσεων Χρηματοδότησης των Επενδυτικών Σχεδίων των Περιφερειών Μετάβασης, της Δράσης «Ψηφιακό Άλμα» του Ε.Π «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020.
  2. Την απόρριψη είκοσι δύο (22) Αιτήσεων Χρηματοδότησης Επενδυτικών Σχεδίων των Περιφερειών Μετάβασης, με το σχετικό/ούς λόγο/ους απόρριψης, συνολικού Π/Υ δημόσιας δαπάνης 1.318.480,43€.
  3. Οι υποψήφιοι, των οποίων οι Αιτήσεις Χρηματοδότησης απορρίπτονται με την παρούσα, έχουν άπαξ τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής ένστασης κατά αυτής, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, από την επομένη της έκδοσης της παρούσας απόφασης, σύμφωνα με το Κεφάλαιο 9.4 «ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ» της Αναλυτικής Πρόσκλησης της Δράσης, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

 Psifiakoalma Pinakas (713.93 KB)

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr