NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Vespr.io: Η Sleed αναλαμβάνει την προώθηση του νέου dating app στην Ελλάδα

Vespr.io: Η Sleed αναλαμβάνει την προώθηση του νέου dating app στην Ελλάδα
20_06_2019 | 13:01 20_06_2019 | 17:43
epixeiro icon Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία

Την επικοινωνία ενός νέου dating app, του Vespr.io, ανακοίνωσε πως ανέλαβε η διαφημιστική εταιρεία Sleed, με το launch να «ξεκινά μέσα στις επόμενες εβδομάδες».

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση «ένα ολόφρεσκο dating app, το Vespr.io, κάνει το launch του αυτές τις μέρες παρουσιάζοντας στην αγορά ένα νέο matching concept με αμέτρητα Like, ατέλειωτο chatting & matching. Το launch ξεκινά μέσα στις επόμενες εβδομάδες και η Vespr IKE επέλεξε τη Sleed ως συνεργάτη σε όλα τα digital κανάλια προώθησης του νεου talk of the town dating app».

Όπως αναφέρει η περιγραφή της εφαρμογής «το Vespr κάθε νύχτα κάνεις αμέτρητες γνωριμίες και stories, παίζεις και διασκεδάζεις για να βρεις το κατάλληλο ταίρι, μέχρι το... πρωί. Έχεις λίγες ώρες για να κάνεις αμέτρητα like, match και chatting. Με την ανατολή το μόνο που θα μπορείς να κρατήσεις είναι μέχρι πέντε φίλους. Μηνύματα, likes και matches θα έχουν εξαφανιστεί για πάντα. Η επόμενη νύχτα, θα είναι σίγουρα διαφορετική. Από τη δύση του ηλίου μέχρι την ανατολή, οι ευκαιρίες είναι αμέτρητες. Πόσο καλά μπορείς να παίξεις».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr