NEWSFLASH...
Εκ του Ασφαλούς
ανάγνωση

Η επόμενη ημέρα της Brokers Union

Η επόμενη ημέρα της Brokers Union

Στην υπηρεσία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης τίθεται η Brokers Union «την επομένη ημέρα» σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει ο κος Νικόλαος Βελλιάδης πρόεδρος της Brokers Union και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Blue Aigaion. Χαράσσει νέα εμπορική πολιτική για τη διασφάλιση μεγαλύτερων εισοδημάτων στους συνεργάτες μας, αξιοποιεί τα εργαλεία για cross-selling για καλύτερες πωλήσεις, παρέχει κίνητρα και εκπαίδευση στο δίκτυο συνεργατών.

Στους άμεσους ωστόσο επιχειρηματικούς στόχους της Brokers Union για το 2019 η δόμηση ενός υγιούς δικτύου πωλήσεων μεταξύ άλλων και στην ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδος.

Προσαρμοσμένη πλήρως στο νέο νόμο 4583 για την διανομή ασφαλιστικών προϊόντων –IDD, σύμφωνα με δηλώσεις του κου Βελλιάδη, η BU παρέχει υπηρεσίες στους συνεργάτες της, μέσω των εφαρμογών που δημιουργήθηκαν στο Web με σκοπό την υποστήριξη του δικτύου Συνεργατών και τη διευκόλυνση στην καθημερινότητα τους.

Περαιτέρω συγκεντρώθηκαν οι απαιτήσεις όλων των Ασφαλιστικών εταιριών σε μία ηλεκτρονική πλατφόρμα, μέσω της οποίας οι συνεργάτες της λαμβάνουν όλα τα υποχρεωτικά εκ του νόμου έντυπα και έχουν τη δυνατότητα ψηφιακής αρχειοθέτησης και προστασίας των αρχείων τους στο περιβάλλον της BU με ασφάλεια.

Με μότο η ισχύς εν τη ενώσει των δυνάμεών μας, η Brokers Union πραγματοποιεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 δεξίωση προς τιμή των συνεργατών, εκπροσώπων ασφαλιστικών εταιριών και κλαδικού τύπου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr