NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις
ανάγνωση

Νέα τροποποίηση για το «Ψηφιακό Άλμα»: Ένταξη 132 επιπλέον επιχειρηματικών σχεδίων

Νέα τροποποίηση για το «Ψηφιακό Άλμα»: Ένταξη 132 επιπλέον επιχειρηματικών σχεδίων

Ανακοινώθηκε, από το Υπουργείο Οικονομίας και την Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ ΕΤΠΑ και ΤΣ, η 3η Τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης πράξεων κρατικών ενισχύσεων στο πλαίσιο της Πρόσκλησης "Ψηφιακό Άλμα", λόγω ένταξης επιπλέον 132 επιχειρηματικών σχεδίων/πράξεων των Λιγότερο Ανεπτυγμένων Περιφερειών, με συνολική επιλέξιμη δημόσια δαπάνη 10.505.230,80€ στο πλαίσιο της ίδιας πρόσκλησης. Η συνολική Δημόσια Δαπάνη ανέρχεται σε 18,501,942€.

Οι ειδικοί όροι που απορρέουν από το καθεστώς ενίσχυσης καθώς και οι υποχρεώσεις που προκύπτουν από τους Κανονισμούς των ΕΔΕΤ δεσμεύουν κάθε δικαιούχο και περιγράφονται στην Αναλυτική Πρόσκληση της Δράσης, όπως ισχύει.

Οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής ένστασης κατά της εν λόγω απόφασης, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της νέκδοσης της παρούσας απόφασης, σύμφωνα με το Κεφάλαιο 9.4 «ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ» της Αναλυτικής Πρόσκλησης της Δράσης, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

 20190625 Ψηφ Αλμα 3Η Τροπ Αποφ Ενταξησ Κε (490.7 KB)

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr