NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις
ανάγνωση

Ψηφιακό Βήμα: Βαθμολογική κατάταξη των αιτήσεων χρηματοδότησης

Ψηφιακό Βήμα: Βαθμολογική κατάταξη των αιτήσεων χρηματοδότησης
27_06_2019 | 14:46 27_06_2019 | 15:26
epixeiro icon Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις

Το Υπουργείο Οικονομίας ανακοίνωσε την βαθμολογική κατάταξη των Αιτήσεων Χρηματοδότησης των Επενδυτικών Σχεδίων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της Δράσης «Ψηφιακό Βήμα» του Ε.Π «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η απόρριψη τριάντα δύο (32) Αιτήσεων Χρηματοδότησης Επενδυτικών Σχεδίων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με το σχετικό/ούς λόγο/ους απόρριψης, συνολικού Π/Υ δημόσιας δαπάνης 360.513,48 €, σύμφωνα με τον Πίνακα 2 που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας.

Οι υποψήφιοι, των οποίων οι Αιτήσεις Χρηματοδότησης απορρίπτονται με την παρούσα, έχουν άπαξ τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής ένστασης κατά αυτής, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, από την επομένη της έκδοσης της παρούσας απόφασης, σύμφωνα με το Κεφάλαιο 9.4 «ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ» της Αναλυτικής Πρόσκλησης της Δράσης, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Αν είστε μεταξύ των επιτυχόντων και θέλετε πληροφορίες – υποστήριξη για την ορθή παρακολούθηση του επενδυτικού σας σχεδίου μπορείτε να επικοινωνήσετε με την HFT Consultants στο τηλ 2106565400 ή μέσω mail στο info@hft.gr.

 Psifiakovima Neapotelesmata (684.86 KB)

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr