NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

MITEF Greece: Workshop με θέμα «Creating and Realizing the Value of Innovation»

MITEF Greece: Workshop με θέμα «Creating and Realizing the Value of Innovation»
28_06_2019 | 13:34 28_06_2019 | 13:35
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Workshop με θέμα "Creating and Realizing the Value of Innovation" θα πραγματοποιηθεί από το MIT Enterprise Forum Greece στον Δημόκριτο, τη Δευτέρα 1η Ιουλίου από τις 8:30 μέχρι τις 17:00.

Θέμα του Workshop είναι η καινοτομία και οι ταχύτητα με την οποία έρχονται οι αλλαγές, ενώ ερωτήματα τίθενται όπως το πώς θα αξιοποιηθούν οι νέες τεχνολογίες και πώς θα εμπορευματοποιηθούν οι νέες ευκαιρίες. Το workshop θα περιλαμβάνει τοπικά και διεθνή case studies όπως και συζήτηση με έμπειρους επενδυτές. Σκοπός του είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να «περάσουν» από το εργαστήριο στην αγορά.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί από τον καθηγητή Jerome Schaufeld, Σχολή Επιχειρήσεων WPI, ιδρυτή και πρώτο Πρόεδρο του MIT Enterprise Forum του Cambridge και συγγραφέα του βιβλίου: Commercializing Innovation (Springer, 2015).

Το πάνελ των επενδυτών θα περιλαμβάνει τον Δρ Ronit Koren, Venture Partner στην Aspire Ventures LLC, ειδικό στην παγκόσμια επιχειρηματική ανάπτυξη και σε οικονομικές και στρατηγικές συμμαχίες, τη Μαρίνα Χατσοπούλου, επιχειρηματία, angel investor, Director και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Levitronix Technologies και τον Αρίστο Δοξιάδη, συνεργάτη στο Big Pi, μια επιχείρηση venture capital που επενδύει στη φιλόδοξη αλλά ρεαλιστική καινοτομία στην Ελλάδα.

Το workshop θα περιλαμβάνει επίσης ένα πάνελ τοπικών ερευνητών που έγιναν επιχειρηματίες, οι οποίοι θα μοιραστούν τις ιστορίες επιτυχίας τους: τον Αιμίλιο Χαλαμανδάρη, συνιδρυτή και διευθύνων σύμβουλο της Innoetics.com, και τον Ευάγγελο Παππά, ιδρυτή & CSO της RT Safe.

Ένα δωρεάν αντίγραφο του βιβλίου του καθηγητή Schaufeld, Commercializing Innovation, θα παραδοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες.

Για να εγγραφείτε μπορείτε να μπείτε εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr