NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Έρευνες, Εκθέσεις, Μελέτες
ανάγνωση

Αύξηση 30% στα συμπληρώματα ενέργειας κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων

Αύξηση 30% στα συμπληρώματα ενέργειας κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων

Σύμφωνα με στοιχεία του eRetail Audit από τον Κλάδο των Online Φαρμακείων

Τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων 2019 ανακοινώνονται σήμερα, με τους υποψηφίους να αποφορτίζονται έως ότου ανακοινωθούν οι βάσεις των Σχολών.

Η διαδικασία αυτή φαίνεται να οδήγησε σε 30% αύξηση δαπάνης για αγορά Συμπληρωμάτων Ενέργειας από online φαρμακεία τον Μάιο, τον κρίσιμο μήνα δηλαδή πριν τις εξετάσεις, σε σχέση με τον Απρίλιο του ίδιου έτους. Tο στοιχείο αυτό, μαζί με άλλα στατιστικά αποτυπώθηκαν σε πραγματικό χρόνο από την υπηρεσία eRetail Audit της Convert Group, βάσει της οποίας εταιρίες καταναλωτικών αγαθών αξιολογούν τα μερίδια αγοράς τους και τις επιδόσεις τους στο ηλεκτρονικό φαρμακείο και το ηλεκτρονικό super market.

Πιο συγκεκριμένα, από τα πιο περιζήτητα προϊόντα που ενίσχυσαν την προσπάθεια των νέων στο γολγοθά των εξετάσεων, αναδείχθηκαν τα Συμπληρώματα που περιέχουν Ιχθυέλαιο, αφού κέρδισαν ένα πολύ μεγάλο μερίδιο ως προς την συνολική αγορά. Ενδιαφέρον εύρημα επίσης αποτελεί ότι στις online παραγγελίες που περιείχαν Συμπληρώματα με Ιχθυέλαιο, οι καταναλωτές προσέθεταν και Παιδικά Συμπληρώματα καθώς και Βιταμίνες Β, που βοηθούν στην τόνωση της ενέργειας και στη μείωση της κόπωσης. Από την άλλη, ο καταναλωτής φαίνεται να αφήνει λίγο πίσω στις επιλογές του τα Συμπληρώματα Μνήμης και Συγκέντρωσης όπου παρατηρήθηκε μικρότερη ανάπτυξη.

Οι Έλληνες προτιμούν ολοένα και περισσότερο τις αγορές Συμπληρωμάτων Διατροφής,Καλλυντικών και Βρεφικών Προϊόντων από τα ελληνικά online φαρμακεία, καθότι οι μεγάλες εκπτώσεις καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, η τεράστια ποικιλία προϊόντων αλλά και η γρήγορη παράδοση στο χώρο του καταναλωτή αποτελούν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα έναντι του φυσικού φαρμακείου. Ειδικότερα για την κατηγορία των Συμπληρωμάτων Ενέργειας, παρατηρήθηκαν εκπτώσεις έως και 60% στα e-shops των φαρμακείων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr