NEWSFLASH...
Food for Thought
ανάγνωση

Ιούνιος 2019 @ epixeiro.gr: Από τους μονόκερους στο sales coaching και τον εξωδικαστικό!

Ιούνιος 2019 @ epixeiro.gr: Από τους μονόκερους στο sales coaching και τον εξωδικαστικό!
04_07_2019
epixeiro icon Food for Thought

Το καλοκαίρι έχει φτάσει με κάθε επισημότητα, οι θερμοκρασίες σκαρφαλώνουν ολοένα και περισσότερο και ο κόσμος... ξεχύνεται στις παραλίες. Ποια ήταν τα θέματα που εσείς επιλέξατε (ακόμη και από κάποια παραλία), δίνοντας τους μια θέση στο top 15 του περασμένου μήνα; Πάμε να τα δούμε!

Ξεκινώντας, όπως πάντα αντίστροφα, βρίσκουμε στην 15η θέση την Έλενα Ερμείδου και το άρθρο της γύρω από το πώς οι ασφάλειες προστατεύουν το σημαντικότερο κεφάλαιο μιας επιχείρησης, στην 14η την «Lady Butcher» Κυπαρισσία Αντωνάρα που καινοτομεί στον χώρο του κρέατος και στην 13η τον Στέφανο Πουλίδη και την SoccerHub, την sportstech εταιρία «που αλλάζει τα δεδομένα του αθλητισμού».

Στην 12η θέση βρίσκεται η συνέντευξη με τους founders της BibeCoffee, της startup που βάζει τα AI και ΙοΤ στην υπηρεσία του καλού καφέ, στην 11η μαθαίνουμε γιατί οι «μονόκεροι», οι startup που ξεπερνούν σε αξία το 1 δισ. δολάρια, είναι ακόμα «αληθινοί», ενώ στην 10η ανακαλύπτουμε όλα εκείνα που θα πρέπει να προσέχει κάποιος όταν αγοράζει smartphone.

Η 9η θέση ανήκει στην Κατερίνα Δημητρακοπούλου η οποία μας καλεί να ξανασκεφτούμε το θέμα των social posts, ενώ στην 8η μαθαίνουμε γιατί το κλειδί για την επιτυχία μπορεί να είναι να φοράς τα ίδια ρούχα κάθε μέρα. Η 7η θέση «ανήκει» στην Μαρίνα Ψιλούτσικου η οποία αναρωτιέται αν μπορούμε να εξηγήσουμε στη γιαγιά μας τι δουλειά κάνουμε.

Στην 6η θέση βρίσκουμε 7 (και όχι 6) σημάδια ότι «είσαι επιτυχημένος ακόμα και αν εσύ δεν το καταλαβαίνεις» ενώ η τελική πεντάδα ανοίγει με το πανευρωπαϊκό βραβείο για την Solmeyea στον JA Εurope Enterprise Challenge 2019. Στην 4η θέση μαθαίνουμε για το νέο δυναμικό περιβάλλον ρύθμισης οφειλών μέσω του εξωδικαστικού και των 120 δόσεων, από τον Managing Partner της HFT Consultants, Βασίλη Φωτόπουλο.

Η τελική τριάδα ξεκινάει με την AFI και μια σειρά επιχειρήσεων που έχουν σκοπό να αναπτυχθούν μέσω της συνεχούς ζήτησης στον τουριστικό τομέα ενώ στην 2η ο Χρήστος Κοτσακάς μας αναλύει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που προσφέρονται μέσω της αναζήτησης για ψηφιακές δεξιότητες από την αγορά. Στην πρώτη θέση του Top 15 για τον Ιούνιο, ο Κώστας Δερμούσης αναλύει γιατί αποτυγχάνει το sales coaching.

#quoteofthemonth

quotemonth_jul2019.png?mtime=20190630173301#asset:131323


... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr