NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

ΕΑΕΕ: 21st Insurance & Reinsurance Meeting στην Ύδρα

ΕΑΕΕ: 21st Insurance & Reinsurance Meeting στην Ύδρα
01_07_2019 | 11:26
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

H Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) διοργανώνει το Insurance & Reinsurance Meeting, από Τετάρτη, 25 έως Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019.

Το Insurance & Reinsurance Meeting θα συμπληρώσει φέτος 21 συνεχείς διοργανώσεις. Αποτελεί συνάντηση - θεσμό για τον ασφαλιστικό και αντασφαλιστικό κόσμο και κάθε χρόνο συγκεντρώνει 300 περίπου συμμετέχοντες από πολλές ευρωπαϊκές και άλλες χώρες.

Στόχος της ΕΑΕΕ είναι να δίνει την ευκαιρία σε ασφαλιστές και αντασφαλιστές να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις για τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό χώρο σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

Παράλληλα στο πλαίσιο του Hydra Meeting διακεκριμένοι ομιλητές μοιράζονται την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους στα πιο επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον ασφαλιστικό κλάδο. Το θέμα που θα συζητηθεί φέτος έχει τίτλο : «How does insurance fit in an evolving society and economy».

Επιπλέον, πέραν του συνεδριακού μέρους, πλούσιο θα είναι και φέτος το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συνδυάσουν την εργασία, την ενημέρωση και τις επαγγελματικές επαφές με τη διασκέδαση.

Το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται ως εξής :

590 € ανά συμμετέχοντα 220 € ανά συνοδό μέλος

Για κάθε 10 συμμετοχές από την ίδια εταιρία, η μία είναι δωρεάν.

Η περίοδος εγγραφών λήγει στις 31 Ιουλίου 2019.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr