NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Θα πίνατε εμφιαλωμένο νερό από το αλουμινένιο κουτάκι της PepsiCo;

Θα πίνατε εμφιαλωμένο νερό από το αλουμινένιο κουτάκι της PepsiCo;
01_07_2019 | 12:23 01_07_2019 | 12:24
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Κοινωνία

Τα σχέδια της PepsiCo για την μείωση της χρήσης πλαστικού και την προστασία του περιβάλλοντος περιλαμβάνουν την κατάργηση των πλαστικών μπουκαλιών, ακόμη και για προϊόντα όπως το εμφιαλωμένο νερό.

Βάσει του συγκεκριμένου σχεδίου, η εταιρεία θα ξεκινήσει από την επόμενη χρονιά να διαθέτει το brand Aquafina σε αλουμινένια κουτάκια, σε αλυσίδες εστιατορίων και fast food. Την ίδια στιγμή, μελετά και την ευρύτερη ανάπτυξη του σχεδίου.

«Ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες τροφίμων και ποτών παγκοσμίως, αναγνωρίζουμε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η PepsiCo για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο η κοινωνία κατασκευάζει, χρησιμοποιεί και διαθέτει πλαστικά» δήλωσε ο πρόεδρος και CEO της PepsiCo, Ramon Laguarta. «Κάνουμε το έργο μας για να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα με το να μειώσουμε, να ανακυκλώσουμε και να ανακαλύψουμε ξανά τις συσκευασίες μας, για να τις κάνουμε πιο βιώσιμες, και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να ζήσουμε σε έναν κόσμο όπου τα πλαστικά ανανεώνονται και επαναχρησιμοποιούνται» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από Techcrunch

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr