NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

H Epsilon Net συνεργάζεται με την Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός

H Epsilon Net συνεργάζεται με την Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός

Το PYLON Commercial της Epsilon Net αποτελεί την επιλογή της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του συλλόγου, καλύπτοντας αποτελεσματικά όλες τις λειτουργίες και διαδικασίες σε ένα πολύπλοκο αθλητικό περιβάλλον.

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός σε συνεργασία με τις υπόλοιπες εταιρείες του ομίλου εμπιστεύθηκαν την πλατφόρμα PYLON με σκοπό την βέλτιστη συνολική διαχείρισή τους, την αυτοματοποίηση των λειτουργιών τους και την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων από την διοίκηση.

Η μηχανογράφηση του συλλόγου περιλαμβάνει την διαχείριση 4 εταιρειών, με διαφορετική πολυπλοκότητα η καθεμιά αναδεικνύοντας το συγκριτικό πλεονέκτημα του PYLON Commercial, με μια λύση που ενσωμάτωσε την διαχείριση των εταιρειών πάνω σε μία ενιαία βάση δεδομένων.

Καθοριστικό ρόλο διαμόρφωσε επίσης η προσαρμοστικότητα των παραστατικών όλου του εμπορικού κυκλώματος, ώστε να καλυφθεί η εκτενής ανάγκη ενημέρωσης της ενσωματωμένης λογιστικής από το εμπορικό πρόγραμμα (πχ. παρακολούθηση μετόχων). Κομβικό σημείο για την Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ήταν και η παρακολούθηση της πώλησης λιανικών ειδών με το εμπορικό σήμα της ομάδας, καθώς και η σύνδεση μεταξύ Business Μισθοδοσίας & PYLON με σκοπό την αυτοματοποίηση της μισθοδοσίας.

Επιπλέον, το PYLON Commercial κάλυψε όλο το κύκλωμα των συμβάσεων, δίνοντας τη δυνατότητα παρακολούθησης των συμβολαίων και λοιπών υποχρεώσεων και προς τους ποδοσφαιριστές.

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός Α.Ο. από το 1908, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους επαγγελματικούς αθλητικούς συλλόγους στην Ελλάδα με μεγάλη απήχηση και στην Ευρώπη, με το παλαιότερο εν ενεργεία ποδοσφαιρικό σωματείο της χώρας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr