NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Brokers Union & Blue Aigaion: Ολοκληρώθηκε η ετήσια εταιρική εκδήλωση για το Δίκτυο Συνεργατών

Brokers Union & Blue Aigaion: Ολοκληρώθηκε η ετήσια εταιρική εκδήλωση για το Δίκτυο Συνεργατών

Την 28η Ιουνίου 2019 οι BROKERS UNION & BLUE AIGAION, ομίλου Ν.Σ.Βελλιάδη, πραγματοποίησαν την ετήσια εταιρική τους εκδήλωση για το Δίκτυο Συνεργατών τους, στο GOLF PRIVΕ της Γλυφάδας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη των Ασφαλιστικών εταιριών και διακόσιοι περίπου συνεργάτες των δύο εταιριών.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της BROKERS UNION, κ.Φώτης Καλαμπαλίκης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην Πολιτική Κινήτρων της εταιρίας και ευχαρίστησε τους συνεργάτες για την εμπιστοσύνη τους σε αυτή.

Στη συνέχεια ο Διευθυντής Κλάδου Ζωής&Υγείας, κ.Ευάγγελος Σεβδαλής, έκανε αναφορά στα αποτελέσματα και τις επιτυχίες του Κλάδου.

Σειρά είχε ο Marine Underwriting Manager της BLUE AIGAION, κ.Παναγιώτης Κούνουπας, ο οποίος ανέλυσε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του Κλάδου από την Ασφαλιστική αγορά του Λονδίνου.

Ο Σύμβουλος Στρατηγικής και Ανάπτυξης της BROKERS UNION, κ.Νικόλαος Κεχαγιάογλου, ανακοίνωσε την επικείμενη συνεργασία με την ΠΟΞ και τη διάθεση του αποκλειστικού πακέτου cyber της εταιρίας στην τελευταία.

Οι ομιλίες των στελεχών ολοκληρώθηκαν με τον Πρόεδρο των BROKERS UNION και BLUE AIGAION, κ.Νικόλαο Βελλιάδη. Ο κ.Βελλιάδης έκανε μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία των 2 εταιριών αλλά και σε αυτή της ΑΙΓΑΙΟΝ Ασφαλιστικής και της VELOS INSURANCE SERVICES, εκεί απο όπου άρχισαν όλα με τη συμμετοχή του επί σαράντα πέντε έτη στην Ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Αναφέρθηκε στα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας, σημειώνοντας ότι το έτος 2018 έκλεισε με παραγωγή είκοσι οκτώ εκατομμυρίων ευρώ (28.000.000€) και ότι ο στόχος για το έτος 2019 είναι περίπου στα τριάντα πέντε εκατομμύρια ευρώ (35.000.000€) με σύνθεση 50/50. Ο κ.Βελλιάδης ευελπιστεί ότι ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί, αφού ήδη στο πρώτο πεντάμηνο, η παραγωγή έχει ανέλθει στα δεκαέξι εκατομμύρια ευρώ (16.000.000€).

Αναφορά έγινε τόσο στο αποθεματικό κεφάλαιο των εταιριών, το οποίο ανέρχεται σε οκτακόσιες χιλιάδες ευρώ (800.000,00€), χωρίς να υπάρχουν καθόλου χρεωστικά υπόλοιπα στις Ασφαλιστικές εταιρίες, όσο και στην συνολική απλοποίηση των διαδικασιών τους σύμφωνα με τις οδηγίες της IDD.

O κ. Βελλιάδης, με τη βοήθεια εικόνων που αποτυπώνουν την εξέλιξη των αυτοκινήτων στο μέλλον, σχολίασε μια πρόσφατη ανακόινωση των Lloyd’s του Λονδίνου σχετικά με τη διαφορετική προσέγγιση στην ασφάλισή τους καθότι θα καταργηθούν οι συμβατικές ασφάλειες και θα δημιουργηθούν αυτές με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων.

Τέλος, ο κ.Βελλιάδης ανέφερε το νέο εγχείρημα της εταιρίας, που αφορά την δημιουργία ενός προγράμματος AGENCY, με σκοπό να προσελκύσουν νέους να εισέλθουν στο χώρο του επαγγέλματος του Ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει νέες ιδέες και τεχνογνωσίες καθώς και πληθώρα εκπαιδεύσεων, τις οποίες χρηματοδοτεί η εταιρία.

«ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ», το σύνθημα με το οποίο έκλεισε ο Πρόεδρος των δύο εταιριών, σύνθημα που τις αντιπροσωπεύει ως προς την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη στο Δίκτυο Συνεργατών τους.

Στη συνέχεια, εκπρόσωποι των Ασφαλιστικών εταιριών απηύθυναν ολιγόλεπτο χαιρετισμό, τονίζοντας την άριστη συνεργασία που έχουν με τις BROKERS UNION & την BLUE AIGAION, και ευχόμενοι το σύνθημα των εταιριών να είναι η κινητήριος δύναμη όλου του Διοικητικού Προσωπικού.

Η βραδιά συνεχίστηκε με τις βραβεύσεις διακεκριμένων συνεργατών που κατάφεραν με πείσμα, θέληση και αφοσίωση να επιτύχουν τα καλύτερα παραγωγικά αποτελέσματα για το έτος 2018.

Μετά το πέρας των βραβεύσεων, ακολούθησε δείπνο και η εκδήλωση έκλεισε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου με ποτό και μουσική.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr