NEWSFLASH...
Marketing & Sales | Digital Marketing
ανάγνωση

Neat & Proper: Το digital agency που αναπτύσσεται μαζί σου [Συνέντευξη]

Neat & Proper: Το digital agency που αναπτύσσεται μαζί σου [Συνέντευξη]

Ο Γιώργος Γεωργίου, Co-Founder και General Director του digital agency «Neat & Proper» μιλάει σήμερα στο epixeiro.gr για την «ομάδα που σκέφτεται διαφορετικά, θεωρεί την εξειδίκευση προαπαιτούμενο, προσεγγίζει κάθε νέα συνεργασία με ειλικρίνεια και "μεγαλώνει" μαζί με τους πελάτες της».

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Τι είναι η Neat & Proper και πώς προέκυψε η δημιουργία της;

Η Neat & Proper είναι το «Digital Agency που αναπτύσσεται μαζί σου». Είναι η ομάδα που σκέφτεται διαφορετικά, θεωρεί την εξειδίκευση προαπαιτούμενο, προσεγγίζει κάθε νέα συνεργασία με ειλικρίνεια και «μεγαλώνει» μαζί με τους πελάτες της. «Κάθε νέα μέρα είναι και μια νέα ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλύτερο για τους πελάτες μας» όπως είναι το motto της εταιρείας.

Η Neat & Proper ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων που ο καθένας έχει διανύσει τη δική του επαγγελματική πορεία, αλλά ήθελαν περισσότερα. Mέσα σε δύο χρόνια, απαρτίζεται ήδη από εννέα άτομα και διαχειρίζεται περισσότερα από 40 accounts. Πρόσφατα, μάλιστα, βραβεύτηκε στα Peak Performance Marketing Awards 2019 supported by Google, αποσπώντας βραβείο για την κατηγορία Best SEO Campaign.

Ποια είναι η προσέγγιση και η φιλοσοφία που ακολουθείτε;

Ασχολούμαι με το digital marketing για περισσότερα από 12 χρόνια και στην καριέρα μου έχω δει την καλή, αλλά και την κακή πλευρά του κλάδου. Σαφώς και υπάρχουν πολλά αξιοσέβαστα agencies εκεί έξω, που διαθέτουν πραγματική γνώση και ξέρουν πως να κάνουν καλά την δουλειά τους.

Υπάρχουν όμως και οι «επαγγελματίες» του χώρου που τάζουν υποσχέσεις, προκειμένου να κλείσουν πελάτες, χωρίς να ξέρουν πως να φέρουν πραγματικό αποτέλεσμα. Κάπως έτσι, μια ολόκληρη κοινότητα στιγματίζεται και, στα μάτια πολλών πελατών, το digital marketing καταλήγει να θεωρείται «πεταμένα λεφτά».

Όλα αυτά στάθηκαν ως έναυσμα για να διαφοροποιηθούμε. Η διαφοροποίηση ήταν ότι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα boutique digital agency.

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό, τι είναι ένα «boutique digital agency»;

Ένα boutique agency επικεντρώνεται στην παροχή υπηρεσιών στις οποίες διαθέτει πραγματική εξειδίκευση και δουλεύει με ένα επιλεκτικό πελατολόγιο. Αυτή η επιλεκτικότητα είναι συνυφασμένη με την εξατομίκευση. Σαν boutique agency είμαστε πιο ευκίνητοι, πιο ευπροσάρμοστοι και δεν φοβόμαστε να πειραματιστούμε. Αυτό σημαίνει πως κάθε πελάτης μας συνεργάζεται με μια προσεκτικά επιλεγμένη ομάδα, που εστιάζει στις ανάγκες του.

Ο κάθε πελάτης παίρνει πολύ χρόνο από την ομάδα και έχει πάντα στην διάθεσή του έναν expert, με τον οποίο συνομιλεί συνεχώς. Επιλέγουμε πάντα την ποιότητα σε σχέση με την ποσότητα. Για εμάς δεν είναι προτεραιότητα η αύξηση του πελατολογίου, αλλά η ανάπτυξη των πελατών μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα μαζί.

Ποια θα λέγατε πως είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν την Neat & Proper να ξεχωρίζει;

Performance: Performance για εμάς σημαίνει πραγματικό και μετρήσιμο αποτέλεσμα στα πάντα. Δεν υπάρχουν γενικότητες. Κάθε υπηρεσία που προσφέρουμε, κάθε ενέργεια που κάνουμε και όλες μας οι προτάσεις, βασίζονται σε συγκεκριμένα αποτελέσματα. Η αξιολόγηση από τους πελάτες δεν είναι κάτι που μας φοβίζει. Αντιθέτως μάλιστα, θέλουμε να μας αξιολογούν οι πελάτες μας.

Εξειδίκευση και εμπειρία: Είμαστε μια ομάδα από επαγγελματίες που πραγματικά γνωρίζουν το αντικείμενό τους. Έχουμε επιλέξει να ασχολούμαστε με μια συγκεκριμένη γκάμα υπηρεσιών, στην οποία έχουμε πραγματική εξειδίκευση και βαθιά γνώση. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να εξελισσόμαστε διαρκώς. Γι’ αυτό και όλοι οι εργαζόμενοι διαθέτουν χρόνο για training, παρακολουθούν εκπαιδεύσεις και συμμετέχουν σε σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, προκειμένου να είναι διαρκώς ενημερωμένοι για τα current trends και updates.

Επιλεκτικότητα και εξατομίκευση: Σκοπός μας δεν είναι να αποκτήσουμε ένα ατέλειωτο πελατολόγιο, στο όνομα του κέρδους. Προτεραιότητά μας είναι ο κάθε πελάτης να παίρνει τον απαιτούμενο χρόνο. Γι’ αυτό και αναλαμβάνουμε cases που πραγματικά πιστεύουμε και αναγνωρίζουμε ρεαλιστικές προοπτικές ανάπτυξης. Μας ενδιαφέρει να γνωρίσουμε σε βάθος τον κάθε πελάτη και την επιχείρησή του. Να αντιληφθούμε ποιες είναι οι ανάγκες και οι στόχοι του. Να μπούμε στην θέση του, να εντοπίσουμε τις ελλείψεις του και να σχεδιάσουμε μια εξατομικευμένη στρατηγική, που θα συμβάλλει στην ανάπτυξή του.

Ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη: Δεν λειτουργούμε απρόσωπα, παρέχοντας απλά υπηρεσίες. Είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας, όποτε κι αν μας χρειαστούν. Σκοπός μας είναι να λειτουργούμε σαν συνεργάτες, σύμβουλοι και φίλοι, που δουλεύουν για να κάνουν το μέλλον μιας επιχείρησης, πραγματικότητα.

Θέτουμε ξεκάθαρους, ρεαλιστικούς και μετρήσιμους στόχους. Δεν υποσχόμαστε για να πάρουμε. Οργανώνουμε για να πετύχουμε. Αυτό σημαίνει πως αναλαμβάνουμε την ευθύνη των πράξεων μας. Και στις επιτυχίες και στα λάθη. Το motto μας είναι ότι κάθε νέα μέρα, είναι και μια νέα ευκαιρία για να κάνουμε κάτι καλύτερο στους πελάτες μας.

Ακόμα κι όταν έχουμε σταθερά καλή απόδοση, δεν εφησυχάζουμε. Κοιτάμε πως μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, για να πάνε οι πελάτες μας ένα βήμα παρακάτω. Γιατί αυτό είναι που φέρνει την πραγματική πρόοδο.

Στην δική μας περίπτωση, κάθε νέος πελάτης που μας εμπιστεύεται με την ανάπτυξη της επιχείρησής του, γίνεται αυτόματα προτεραιότητα. Και αυτό είναι κάτι που θα συνεχίσουμε να κάνουμε για όλους τους παλιούς και νέους πελάτες μας.

Αν θέλετε να συνεργαστείτε με μια εταιρεία που θα σας κάνει προτεραιότητα, θα πιστέψει σε εσάς και θα εξελίσσεται μαζί με την επιχείρησή σας, τότε η Neat & Proper είναι το δικό σας digital agency.

Γνωρίστε καλύτερα την ομάδα της Neat & Proper εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr