NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Πέντε είναι οι νικητές του 6ου Διαγωνισμού Επιχειρηματικού Σχεδίου «John & Mary Pappajohn»

Πέντε είναι οι νικητές του 6ου Διαγωνισμού Επιχειρηματικού Σχεδίου «John & Mary Pappajohn»

Την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 απονεμήθηκαν τα βραβεία του 6ου Διαγωνισμού Επιχειρηματικού Σχεδίου John and Mary Pappajohn που διοργάνωσε το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του ACT.

Στην τελική φάση του διαγωνισμού συμμετείχαν 14 ομάδες προερχόμενες από διάφορα μέρη της Ελλάδος και οι οποίες επιλέχθηκαν από ένα σύνολο 135 αιτήσεων. Από τη διαδικασία αναδείχθηκαν πέντε νικητές που θα λάβουν το ποσό των € 4.000 ο καθένας – χρηματικά έπαθλα που προσφέρει ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας John Pappajohn.

Φέτος τα έπαθλα κέρδισαν οι:

AidPlex

Το AidPlex κατασκευάζει νάρθηκες, οι οποίοι είναι πέντε φορές ελαφρύτεροι σε σχέση με τους συμβατικούς, αδιάβροχοι, φιλικοί για το δέρμα, εύκολα προσαρμόσιμοι, ανακυκλώσιμοι, βιοδιασπώμενοι και πάνω από όλα κάνουν τη ζωή του ασθενούς ευκολότερη.

SEAMX

Η SEAMX αναπτύσσει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης αθλητικών γεγονότων, με σκοπό να βοηθήσει τους διοργανωτές να σχεδιάσουν αδιάλειπτες αθλητικές εμπειρίες για τους πελάτες τους, αλλά και να δημιουργήσουν προγράμματα και υπηρεσίες με ιδιαίτερη αξία για αυτούς.

Sui Generis Seat

Το Sui Generis Seat είναι ένας έξυπνος τρόπος μετατροπής ενός Segway (ηλεκτρικού πατινιού) σε αυτοϊσορροπούμενο αναπηρικό αμαξίδιο που εκτός από τις μοναδικές του λειτουργίες, διακρίνεται και από πρωτοποριακό σχεδιασμό και εντυπωσιακά αξεσουάρ (buggy seats, track tyres).

Twiddle

Το Twiddle είναι μια εφαρμογή για κινητά που είναι ήδη διαθέσιμη για IOS και Android η οποία xρησιμοποιεί μεθόδους τεχνητής νοημοσύνης, προσφέροντας πλήρως αυτοματοποιημένες υπηρεσίες μουσικής επένδυσης σε βίντεο.

Verge.Capital

H Verge.Capital προσφέρει υπηρεσίες αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας σε Ευρωπαίους πολίτες για μια πιο δίκαιη πρόσβαση σε πιστώσεις και επεκτείνει τις αγορές καταναλωτικής πίστης για τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Στη φετινή κριτική επιτροπή συμμετείχαν οι κ.κ. Θρασύβουλος Μακιός, αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Makios Logistics, Εβίτα Γκαντίνα, Καθηγήτρια Marketing του ACT & Πρόεδρος Τομέα Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών της ΕΕΔΕ, Κατερίνα Σαρρή, Καθηγήτρια & Διευθύντρια Εργαστηρίου Επιχειρηματικότητας του ΠΑΜΑΚ, Χρήστος Γεωργίου, Διευθυντής Τεκμηρίωσης & Μελετών του ΣΒΒΕ, Σωτήρης Σιάγας, Αντιπρόεδρος i4G, Δημήτρης Κουρτέσης, Program Manager & Startup Coach (Ok!Thess).

Επίσημος προσκεκλημένος του τελικού ήταν ο κ. Kurt Haier, Καθηγητής του University of IOWA και Διευθυντής του John Pappajohn Entrepreneurial Center.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr